Ponavadi ima Huawei zaščito, da če zazna drugo kartico ga v 3 sekundah in 2 desetinkah raznese.
Če ima vklopljeno "najdi moj telefon" mu boš pač pomagal pri najdbi s tem, da ga uporabljaš.
Pred kratkim je bil najden telefon srednjega razreda Huawei - nič posebnega. Odklenjen, brez vsake zaščite.
Vprašanje : ga lahko uporabim s svojo SIM kartico, ali lahko pride do problemov ?
T
Pred kratkim je bil najden telefon srednjega razreda Huawei - nič posebnega. Odklenjen, brez vsake zaščite.
Vprašanje : ga lahko uporabim s svojo SIM kartico, ali lahko pride do problemov ?
T
Meni je to res zanimivo, kaj folk vse sprašuje.Nesi na policijsko postajo, zaradi mirne vesti. In... se ima smisla izpostavljati in sramotitvi, ko se te najde.? Če je telefon odklenjen, imaš itak dostop do imenika -do pravega lastnika je le korak ali dva.
Predstavljaj si, da ti izgubiš ali tvoji.
1. NE na policijo!
2. Najdi v imeniku forta, mat, direktor. Pokliči, razloži in požanji zahvalo.
3. Uživaj v pivu za nagrado. Podoben občutek kot gandža. Iz prve roke - pa me je koštalo poštnina in izdelava zanesljive embalaže!!
odgovor:Če je telefon zaklenjen ne boš našel v telefonu nič kam bi se lahko obrnil oz. poklical. ...
... Odklenjen, brez vsake zaščite...
T
Balkanizem v vsem svojem sijaju. Za bruhat.