Najcenejši klici med dvema številkama?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pozdravljeni! Eno vprašanje, ali ima Simobil kakšno opcijo/akcijo da med dvema 040 številkama kličeš kar se da najeneje? Namreč gre za to da bi eno številko ki jo občasno uporabljam kar preusmeril na mojo številko in bi tako pač sam plačeval vse stroške dohodnih klicev saj mi ni imeti nonstop telefona prižganega in ga po možnosti še zraven vlačit... Hvala!

PS:. Če preusmerim klice iz ene številke na drugo mi bo pikazovalo številke katere me dejansko kličejo ali bo na displayu prikazana številka mojga GSM-a kateri mi dejansko preusmerja te številke na moj primarni telefon? A SMS-e gre tudi preusmerjat? Še eno vprašanje, v meniju dam preusmeritev vseh klicev, a mora tačas bit ta gsm prižgan ali preusmeritev deluje tudi ko je telefon ugasnjen?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Vsi ZAME paketi (razen XS, ta ima samo 51 min)) imajo 0€ v Simobil omrežju neomejeno (vse piše na njihovi strani, lenčina). Prikazuje se številka, s katere te je nekdo klical. SMSi se preusmerjajo (naj bi se). Telefon je lahko ugasnem.

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
z navadnimi preusmeritvami se SMS-i ne preusmerjajo, operater mora ponujati to kot dodatno storitev... glede preusmeritev je pa odvisno katero izbereš, ker jih je več vrst...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Torej kako je zdaj? Preusmerjajo SMS-e ali jih ne? Če jih, katero storitev morem vklopit ter koliko stane? TnX

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kaj pa, če bi probal? Naredi preusmeritev in naj ti nekdo pošlje SMS.
Kolikor se spomnim, meni delajo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
Če narediš preusmeritev s telefona na drug telefon..ti bo preusmerilo samo Klice na sms lahko pozabiš..
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Edini, pri katerem se da preusmerit SMSe na drug GSM ali na mail, je Mobitel preko spletne storitve http://moj.mobitel.si ... Nastavis pa lahko kopijo ali preusmeritev... Pri kopiji dobis SMS na originalno stevilko IN na drugo stevilko in/ali mail ... pri preusmeritvi pa dobis SMS samo na preusmerjeno stevilko in/ali mail ...

20110530-nx232e6camdhrxwmbt7cbwb3cm.jpg

Ostali operaterji pa tega zaenrkat nimajo 'vsaj ne da bi vedel, da imajo) ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Obstajajo tudi programi, ki preusmerjajo... Vcasih sem imel na Nokii E71 en program... pa se ne morem spomnit imena
smile-1.gif
... Je pa razlika v tem, da pri operaterjevi moznosti je to neodvisno od mobilnika... in tudi prizgan ni treba da je, ker se vse zgodi ze v centrali... pri softverski resitvi pa mora biti mobilnik prizgan ... v obeh primerih pa se preusmerjeni SMS zaracuna, kot da bi sam poslal SMS ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Na Nokii si imel po moje SMS Forward program ali kaj podobnega
smile-1.gif
Deluje OK, se pa plačuje, kot si omenil.

In ne, Si.mobil ne podpira preusmeritve SMS/MMS sporočil.