Najbolj bedna naprava

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Prej sma s sodelavcem iskala najbolj bedno napravo ki si jo je izmislila človeška bistroumnost.
(jebat ga, skup mama pisarne, stari je na jadranju in nisma ravno neka deloholika)

Jaz recimo nebom pozabil bedaste naprave, ki služi simulaciji vsedanja na fotelj.
Kao v Au v ikeji majo vedno take naprave, kao z napisom "Nehmen Sie plaz xy mal am tag, xy yahre lang", pol
pa naprava ki simulira pritisk na sedišče in naslonjalo. Ista finta za odpiranje gredence....

Za nateg desetletja sma pa zbrala napravo "Zdravo, moje ime je Ara, če me nahraniš ti znesem čudežno jajce"

Mate kako podobno napravo, ki vam totalno gre na qrac zaradi njene neproduktivnosti?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
thumb_4502_image1_CE1258_Bird_clock.jpg

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Jaz bi pa brez zadržkov nabutala tistega žvižgajočega kičastega ogabnega vrtnega palčka
uf-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Nove kinderjajčke v katerih je ENODELNA figurica!!?! V tem je ravno point, da imaš not kaj za sestavit ne pa da brezvezne figurice not dobiš
bonk.gif

In smrekica, ki poje, ko zaploskaš
rolleyes-1.gif

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Nove kinderjajčke v katerih je ENODELNA figurica!!?! V tem je ravno point, da imaš not kaj za sestavit ne pa da brezvezne figurice not dobiš
bonk.gif

Correct me if I'm wrong, ampak nekje sem slišala, da so jih prepovedali, da ne bi otroci pojedli majhnih delčkov.
Je pa res, da so te čisto brezvezne.