Najbol uporaben WEBMAIL

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Zanima me mnenje tistih ki uporabljajo webmail in katerega priporocate?
Prvic na ta nacin uporabljam sluzbeni mail in nimam pojma. Sedaj uporabljamo SquirrelMail in mi je res "češki".Črka č recimo ne dela. A se kaksen webmail pribliza gmailu?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Roundcube ?
To je treba na server naložit, pa je. Predvidevam, pa da zato nisi ti zadolžen. V osnovi pa SquirrelMail ni "češki". Češki je tisti, ki je vse skup postavljal :D :D.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
A obstaja kaksen tak ki je po funkcijah podoben gmailu. A sumniki oz. iskanje teb dela normalno. Ko vpisujes naslove mailov da jih ni treba vedno vpisovat ampak da se shranijo nekam.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.981
41
48
Jaz prisegam na Horde. Tudi RoundCube ni slab, je pa bolj "simpl" kot Horde. Odvisno, katere pritikline se rabi.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Zakaj pa enostavno ne vneseš poštnega računa v gmail, ki to omogoča ? In potem uporabljaš gmail.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Sam že dolga leta uprabljam yahoo - small bussines paket.
Zadeva dela, nebenega heca z administriranjem, varnostnimi kopijami itd. Za 10 EUR mesečno imaš 20 predalov, 2 Gb FTP-ja, 2 GB za spletno stran - sploh ne razmišljam o lastnem poštnem strežniku.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
ksz

Uporabljamo SquirrelMail in RoundCube. Osebno celo rajsi Squirrel-a.

Za sumnike nastimej jezik na ruscino, potem dela v UTF8.

southpark15

Zelenc'
28. jan 2011
11
0
1
MS
Men je najbol všeč gmail, pa še enostaven je za uporabo...Tako da če ga imaš ga kar uporabljaj... Pa še kjerkoli, kjer je internet ga lahko uporabljaš.
smile-1.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Squirrelmail mi je všeč, ker deluje tudi v tekstovnih browserjih (links itd.), je hiter.

Roundcube zahteva javascript podporo, ga tudi uporabljam.

Doma (pa še kje) pa sem postavil Zimbra Collaboration Suite. Spletni vmesnik je pa na voljo v treh izvedbah (HTML, AJAX, mobile). Zraven pa so seveda še koledarji, tudi skupni, viri (recimo služben avto, sejna soba...), dokumenti, itd.