Naj zabave na plažah

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
po izboru mojevro.si

Oz. prepisano od bogsigavedi kje.

Je avtor podlegel anti-hrvaška-maniji oz. v življenju še ni bil na Pagu? Ali pa pri nas res vsakdo s 5 minut prostega časa lahko postane pisun, četudi je novinarsko podkovan na nivoju povprečnega nemškega ovčarja?
(retorično vprašanje, btw...)

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
Pa saj piše "Predstavljamo najboljše zabave na plažah evropskih držav"

Btv. Hrvaška še ni v evropi
evil.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.603
3.963
113
In zakaj bi moral povsod rinit Hrvaško?
In zakaj bi bil Pag boljše od teh destinacij?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Samo res. Omenjeni sta celo 2 angleški, ko pa vsi vemo, kako zadržani so otočani doma. Odtrga se jim šele v Grčiji, ki je btw. ni gor.

Švedska, pa plaža pa žur, mi pa nekako ne gre skupaj. Razen če je to zabava v bundah in neoprenih.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
In zakaj bi moral povsod rinit Hrvaško?

Ne povsod, samo tja kamor paše.

Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
In zakaj bi bil Pag boljše od teh destinacij?

Boljše? V članku lepo piše "Če se želite na dopustu zabavati, vam predstavljamo najboljše zabave na plažah v Evropi. V galeriji si oglejte kje vse lahko najdete zabavo ob morju, koktajlih in plesiščih.". Če bi bil kdaj v tem tisočletju tam dol verjetno ne bi spraševal tega.

Sicer pa odgovor najdeš tule. Za primerjavo lahko vpišeš še ostale v članku opisane destinacije in primerjaš rezultate.

Na koncu koncev pa - vsak naj gre tja kjer mu paše. Jaz samo pravim, da je "novinar" ustrelil kozla.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Švedska, pa plaža pa žur, mi pa nekako ne gre skupaj. Razen če je to zabava v bundah in neoprenih.

Hm,..kot zgleda še nisi bil gor ::) je prov fletno in tudi dosti toplo oko 26..... sploh zahodna in juzna obala sta simpatični

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Zræe je nemogoče spregledat glede na vse oglaševanje ki ga imajo, tako da je očitno novinar res malo omejen. Zræe so res eden boljših žur placov v Evropi in to so potrdili tudi taki, ki so že bili po Evropi na takih žurih. Verjetno se ne vozjo Nizozemci pa Francozi na Hrvaško za đabe.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:

Hm,..kot zgleda še nisi bil gor ::) je prov fletno in tudi dosti toplo oko 26..... sploh zahodna in juzna obala sta simpatični
Resno???
Sem bil nekaj časa na Danskem, poleti. Tam imajo termometre do 27 stopinj, ker več čez dan itak nikoli ni. Ponoči pade pa tam do 10. Ob morju je verjetno še veliko hladneje, saj dvomim, da morje preseže temp. 15 stopinj.

Tako, da si na žalost ne predstavljam hudih žurk v kopalkah in majčkicah sredi noči v barih ob plaži, nočnega kopanja, pitja mrzlega piva ko ležiš sredi noči na pesku... Kar naj bi predvidevam "zabava na plaži" vključevala.
Žurke ki pa trajajo samo od poldneva pa taj do ene štirih popoldan od 15 julija do 15 avgusta, pa jaz res ne bi uvrstil med naj 10.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
A ni nekako tako:
- Hrvaška je v Evropi
- Hrvaška ni v EU

evil.gif

Ali drugače:

Koliko držav je v Evropi?

Članice EU, kandidatke za članice EU in Hrvaška.
evil.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst mislim, da so žuri v Grčiji veliko boljši kot pa žuri na Pagu. Pag je poceni destinacija za mladino, saj se jih 5 zgužva v avto in gremo na morje. Za Grčijo pa je drgač.

Če prideš v Zrče, je povprečna starost 16,5 let. V Grčiji pa je večino nad 18 let.
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ko sem bil nazadnje v Zrčah je bilo že popoldan vse pijano.
bonk.gif

Pa tiste mize v vodi so mi tudi čist mim.
bonk.gif

Skoz moraš pazit, da ti ne pade v vodo GSM, cigareti etc.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Jst mislim, da so žuri v Grčiji veliko boljši kot pa žuri na Pagu. Pag je poceni destinacija za mladino, saj se jih 5 zgužva v avto in gremo na morje. Za Grčijo pa je drgač.

Če prideš v Zrče, je povprečna starost 16,5 let. V Grčiji pa je večino nad 18 let.
grin1.gif

Žur v Grčiji al Absolvent?

Zrče so ok, edino razmerje moški/ženske je čist v *****. 3 tipi na 1 žensko, pa še ta je ponavadi zasedena. Najhuje je pa, ko pride do tekmovanja v attention whorowstvu med Italijani in kakimi dalmatinci in purgerji.

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Najhuje je pa, ko pride do tekmovanja v attention whorowstvu med Italijani in kakimi dalmatinci in purgerji.
hysterical-1.gif

Samo res. Tu jim še najbolj zafnane ljubljanske ped*****e ne pridejo blizu.

Tekmovanje pa se začne že na cesti navzdol proti plaži.
bonk.gif