Naj me nekdo potolaži!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Že cel teden imam tako posran kaj se tiče kart, in končno hand, ko za ceno blinda flopnem FH, z 4imi igralci nabijamo
do onemoglosti, samo obrnem se da vzamem papir in kuli da pribeležim moj master swing, ko se iz navade ker sem prej
cel čas metal karte proč zaklikam. In ta missklik stane, saj je zmagovalec (33) odnesel cca 350BBjev.

Solze!!!
640491-jebemomater.JPG

Priponke

• 640491-jebemomater.JPG
    640491-jebemomater.JPG
    10,8 KB · Ogledi: 127

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
845
113
OMG... nesreča v sreči

Edit: [censored] ga, si pa drugač vredi pubec
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
kajčeš, sej sam se tut nebi sekiral, samo sem v takem downswingu ta teden in bi me ta hand totalno povlekel ven, ker
je model s 33 (manjši FH) dal AI, in je mel več od mene tako da bi dupliral + kolko so še ostali nametali, tako da bi peljal ene 700bbjev,
gubim jih pa ta teden približno 550 ali malenkost več, tako da bi moj trud (če že znanja nimam) poplačan pa še nekaj za
"sendvič in kokakolo" bi ostalo... Zdaj pa bom mogo zarad moje površnosti še kak teden igrat da pokrijem luknjo,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja ampak ne pri mojem stilu igre. Tega enostavno nisem vajen, vem pa da je normalno če dol letiš tut po 500BBjev
v eni uri. Sej ne da se sekiram, ampak sčasoma zgubim voljo pa neham igrat, nisem pa slabe volje, oz. sem tečen
mogoče samo kakih 10 minut. Pač si razlagaš da si v plusu in da boš to dobil nazaj, ampak pol si pa spet rečeš;
zakaj bi dobival nazaj, če pa je že moje oz. bi moglo bit. Kajčeš, ampak teden zaporednih badbeatov ti res zagreni
poker lajf. Tako prej, sicer model ni mel dost BBjev, ampak uletima not vsak 10BBjev rejza, mam AK's flop pride
AK9, model mi da allin, itak plačam, in mi pokaže poket devetke, samo mucknem in usekam po tipkovnici, in gram dalje,...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
845
113
Še nekaj... V pokru ni gnara
wink-1.gif
In težko verjamem, da je kdo tukaj med tistimi par %, ki s pokrom dejansko služijo.
Je pa zabavno igrat. Tud sam igram za drobiž
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.907
113
40
MB
jaz sem popušo z podobnih hendom .. isto full house .. jaz par 6tk .. pazi to nasprotnicA pa z parom 7k .. omg wtf
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Še nekaj... V pokru ni gnara
wink-1.gif
In težko verjamem, da je kdo tukaj med tistimi par %, ki s pokrom dejansko služijo.
Je pa zabavno igrat. Tud sam igram za drobiž
wink-1.gif

Dokler boš igral za drobiž, tukaj res nebo dnarja.

In sem prepričan da jih je tukaj vsaj 2-3 ki s pokrom služijo. Pošteno.

Sam sicer ne služim, ker menim da dok nekaj ne prinaša več kot plačo ki jo prejemaš in da to dobivaš redno to ni služenje ampak
pač delanje nekega bonusa; nagrade.

Ampak če botegnem črto od 2001 pa do danes (kot začetnik; no sej to sem še zdaj) torej v bolj zgodnih letih nisem
držal "matematike" ampak glede na danes sem "gor", kolko je pa tu šlo živcev, slabe volje in kletvic,... Nevem če pokrije
prihodek.

O tem pa da je holdem skill igra, pa tukaj nebom.