Nič posebnega. Daš not mobi, nafilaš 10GB (podariš) in imaš povsem dovolj za občasen pogled. Pravzaprav prideš skozi tudi z 1GB na mesec.Že, že.
Kaj pa poraba podatkov?
Ravno nabavil eno tako kamero, ki ima vgrajen LTE modem. Prišla je z Nemčije v nekaj dneh.V objektu, ki nima še telefonije, interneta, bi dali nadzorno kamero. Kako dobiti povezavo z internetom..?
Si zadovoljen s to kamero? Jaz sem nabavil nekaj podobnega in je bila večino časa nedostopna. Preprosto ni bila online.Ravno nabavil eno tako kamero, ki ima vgrajen LTE modem. Prišla je z Nemčije v nekaj dneh.
Dela dobro, ima vgrajene 3x18650 akumulatorje, solarno celico. Cena pa dobrih 50€.
Simko imam od boba, z zakupljenimi podatki. Kot kaže, bo dovolj 2GB na mesec.
Outdoor Wireless Security 4G SIM Card PTZ Camera Built-in Battery Solar WiFi Camera 4MP Video Surveillance IP Camera iCSee - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Vse je bilo tipi topi. Samo delal je zaničZaenkrat je ves čas online. Je sicer v okolju, kjer je mobilni signal poln. Lahko, da je bilo to problem pri tebi? Ali pa tvoja ni podpirala LTE band 20 (800 Mhz) ali kaj podobnega, pa je imela potem slab sprejem.
Je možen kak obestilo o aktiviranju?...
Outdoor Wireless Security 4G SIM Card PTZ Camera Built-in Battery Solar WiFi Camera 4MP Video Surveillance IP Camera iCSee - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
sem nabavil to in podobna težava...po nekaj časa gre v offline in ne morem dostopati do nje. Razen če jo pir senzor zbudi...potem je spet dostopna nekaj časaZaenkrat je ves čas online. Je sicer v okolju, kjer je mobilni signal poln. Lahko, da je bilo to problem pri tebi? Ali pa tvoja ni podpirala LTE band 20 (800 Mhz) ali kaj podobnega, pa je imela potem slab sprejem.
Kakšne imaš nastavitve? Mi lahko v privat pošlješ?Pri meni gre samo v sleep mode (zaradi varčevanja z baterijo), ampak ko v appu klikneš na njo, se takoj zbudi.
Skorajda naročil.Pri meni gre samo v sleep mode (zaradi varčevanja z baterijo), ampak ko v appu klikneš na njo, se takoj zbudi.
Nobene posebne nastavitve, vse default, samo Light settings: Full-color night vision.Kakšne imaš nastavitve? Mi lahko v privat pošlješ?
Hvala
Baterija na 90%. Pa še priklopljen sem imel napajalnik in vedno istoNobene posebne nastavitve, vse default, samo Light settings: Full-color night vision.
Pa simka je od boba - torej A1 omrežje, če bi to imelo kakšno vezo.
Aplikacija pa ICsee (obstaja tudi Xmeye, pa ICSee pro, ki kao delajo s temi kamerami. Ampak sem opazil, da ne prikazujejo pravilno, kako je baterija polna).
Kamero sem poupdejtal. Kartica hot. Bom še z a1 probalSIM kartico katerega operaterja si imel?
Pa katero verzijo firmware na kameri? Moja se je takoj po priklopu poupdatala in je V1.01.LITEOS.000729MI