Nadzor zaposlenih

Bosch

Zelenc'
1. avg 2009
24
0
1
Pozdrav!

Kako je z nadzorom zaposlenih?
En zaposlen je našel na svojem računalniku Keylogger (z Ad-Aware programom, z AVG-jem ni našlo nič), razen tega nobene druge sumljive datoteke.
Sicer ni problem s tem, le kolikor se mi zdi, bi naj delodajalec zaposlenega obvestil o tem.

Seveda se pošlje tudi kakšen privat mail, kot pri večini in posti tipa: službeni računalnik je za službene zadeve in pika - ne pašejo v tole temo, ker ni nekih prekrškov, gre le za ugotovitev ali se to sme ali ne sme, brez da bi zaposleni za to vedel.

Hvala

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
imam jaz program za odstranitev,če te zanima,antivirusni tega ne najdejo ,javi na zs,je pa ta keylogger super zadeva,lahko celo nastaviš da ti vse kar se dogaja na pc pošilja na mail,šef je tako lahko na maldivih in vse vidi kaj počnete,lahko ga naložiš svoji babnici in vidiš s kom ..,program celo dela printscreen in pošlje slike in podobno

lp

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
imam jaz program za odstranitev,če te zanima,antivirusni tega ne najdejo ,javi na zs,je pa ta keylogger super zadeva,lahko celo nastaviš da ti vse kar se dogaja na pc pošilja na mail,šef je tako lahko na maldivih in vse vidi kaj počnete,

si prebral kaj je vprasal?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik CaffeCentral pravi:
Pozdrav!

Kako je z nadzorom zaposlenih?
En zaposlen je našel na svojem računalniku Keylogger (z Ad-Aware programom, z AVG-jem ni našlo nič), razen tega nobene druge sumljive datoteke.
Sicer ni problem s tem, le kolikor se mi zdi, bi naj delodajalec zaposlenega obvestil o tem.

Seveda se pošlje tudi kakšen privat mail, kot pri večini in posti tipa: službeni računalnik je za službene zadeve in pika - ne pašejo v tole temo, ker ni nekih prekrškov, gre le za ugotovitev ali se to sme ali ne sme, brez da bi zaposleni za to vedel.

Hvala

NE

Osebni podatki se lahko obdelujejo le, če je obdelava osebnih podatkov določena z zakonom ali, če ima upravljavec zbirke osebnih podatkov pisno privolitev posameznika. Kadar se osebni podatki obdelujejo na podlagi pisne privolitve posameznika, mora biti ta predhodno pisno seznanjen z namenom obdelave podatkov in še posebej z namenom njihove uporabe in časom shranjevanja.

Ceprav mislim da "keylogger" tudi ob privolitvi ni cista stvar oziroma je "privolitev" brezpredmetna.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jaz zmeraj še s CCleanerjem pobrišem vse internetne datoteke in history na internetu, ko grem s šihta.

Če, bi dobil keylogger gor me kap
hysterical-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Na tak način nadzor v nobenem primeru ni dovoljen. Saj še hoste ne smeš snemati s kamero.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: