Nadomestni ključ za Renaulta

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ker imam samo en ključ, sem želel naRenault servisu naročiti rezervnega. Tam so mi povedal, da takšni niso več dobavljivi, ker jih proizvajalec ne dela več. Obstaja še kakšna druga možnost? Gre pa se za ključ z daljincem (še pred karticami), kakršne so imele prve Lagune in Megani.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Po mojem se nekomu nekaj ne ljubi. Sam sem za 9 let starega cliota b.p. dobil novo ključavnico samo iz serijske številke avtomobila in ključ skoraj gotovo ni drugačna izjema. Tudi za staro ibizo ni bilo problema.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Po mojem se nekomu nekaj ne ljubi. Sam sem za 9 let starega cliota b.p. dobil novo ključavnico samo iz serijske številke avtomobila in ključ skoraj gotovo ni drugačna izjema. Tudi za staro ibizo ni bilo problema.
Jaz sem tudi brez problema dobil.... samo številko klučavnice se dal... en teden ali dva sem počakal..... in evo ključa...original!!!
Menda gredo podatki v Francijo.... da se vse preveri .... (serijska številka ni dovolj... potem bi bilo zelo lahko dobiti kluč in avto ukrasti) recimo: občuduješ avto... lastik pokaže prometno... se slika... in evo serijske številke!!

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Napisal sem "serijska številka", ker je to prvo, kar mi je padlo na pamet
smile-1.gif
Kaj vse zares rabiš vejo na servisu, je pa v vsakem primeru dobavljen del narejen posebej za tvoj avto.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to pa res čudno, da ne bi delal.
Kolega je dal neki čez 100e za komplet s ključavnicam za enga starga cliota(brez daljinca)

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
To se mi zdi pa skoraj nemogoče
confused-1.gif

Stric je pa kupil za Astro ključ in ga niso mogl na servisu opremit z kodo - tako da lahko avto samo odklene vžgati ga pa ne more.

Nekdo je omenil, nekomu se ni dal ukvarjat z tem!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
najbrž res, piši na revoz, ali celo v francijo.
Sicer res da dele zagotavljajo 7? let, ampak.... taka zadeva se mi zdi pa čudna.....