Nadomestni deli - Ebay

Lazyass

Zelenc'
29. nov 2008
23
0
1
Ker mi je na N5800 XM počil LCD zaslon ga imam namen zamenjati, pa me zanima če so ti LCD zasloni ki se jih dobi na Ebay.at ali pa Ebay.de res originali ? Ima mogoče kdo izkušnje s tem ? Lahko kdo predlaga kakšnega prodajalca na Ebay-u oz. kje drugje, mogoče tudi pri nas? Cene so okrog 35-40€.

Najlepša hvala za odgovore.

Lp

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Poglej ocene prodajalca, tam boš prvo videl. Več (beri veliko) ocen in vsaj 98% zadovoljnih kupcev že mora imet.
Pa še pošiljat mora v slo in plačilo uporabi samo Paypal.

lpA.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Če ima kdo 100% ali blizu feedbacke, lahko tudi mirne volje plačaš prek bančnega nakazila. Namreč v Nemčiji ni toliko pogost Paypal kot naprimer v Angliji, kjer je obvezna možnost plačila s Paypalom. Jaz sem kupil že nekaj zadev dražjih od 100 EUR prek bančnega nakazila in ni bilo še nikol problemov - je pa šlo ponavadi za prodajalce z večjim številom feedbackov (nekaj tisoč), pa tudi od takega z manj kot 50 feedbacki sem kupil prek bančnega nakazila in je šlo vse lepo skozi.
smile-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
zakaj narediti nekaj enostavnega ko je lahko zakomplicirano??? na bolhi imaš kar nekaj prodajalcev lcd za 5800. če nisi vešč menjave boš kakšnemu lokalnemu servisu mogel plačati zamenjavo kar bo tut cca 10-20€...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
sem naročil njbol poceni lcd kaj sem našel vv angliji 11 eur za e65 se mi zdi al kaj je blo. če gledaš lepo ravno ni razlik. kak pa povečuješ vidni kot pa se akoj vidi da ni originall.

Lazyass

Zelenc'
29. nov 2008
23
0
1
1. vem da so na bolhi ampak za 70€ hvala lepa ker sigurno enaka kot na ebay
2. sem dovolj vešč za zamenjavo
3. ne sprašujem kako se kupuje na ebay

4. zanimajo me izkušnje kot je povedal luka51, po slišanem od njega to niso originali, je pa glavno vprašanje še vedno: je kdo tu, kateri je že od točno določenega dealerja kupil kakršen koli LCD zaslon in dobil originalni LCD zaslon in ne takega kot ga omenja luka51 ?

smile-1.gif

Najlepša hvala

Lp