ker je mino več kot 15 dni od izdaje računa niamte pravice do nadomestne vinejte. kljub temu, da je menjana letna vinjeta in da smo..oktobra. kak neumen zakon. zdej mora račun kaj..skenirat, popravt datum..al kaj..kera bedna fora.
O, ja. Pa še kako ima veze. Vsaj letos je tako.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
nimam pojma o čem govoriš...jaz sem svojo vinjeto odlimal in jo poslal skupaj s potrdilo o odjavi avta na dars in sem dobil novo..načeloma 15 dni nima nobene veze
Citat:
Uporabnik softi pravi:
preveri..menjava stekla se dokazuje z računom. ob dokazovanju račun ne sme biti starejši od 15 dni.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Glede na to da tam delajo 4, po 2 na izmeno in da ni vrst ljudi, ki bi menjali vinjeto, se zna zgodit da boš po sreči naletel na istega... če si te je zapomnil bo takoj vedel koliko je ura.
BTW, vso dokumentacijo v zvezi z odjavami vozil, računi ipd. tudi preverijo, šele nato ti izročijo vinjeto, če prideš pozno popoldne in da preverit ne morejo več ti jo, v primeru da je vse ok, pošljejo po pošti.
Pomeni pogledajo v registrer odjavljenih vozil... pokličejo podjetje ki ti je izdalo račun in po št. računa izvedo kdaj je bil izdan.
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Verjetno se ti to tvoje preverjanje zgodi, če prihajaš večkrat tedensko z razbitimi šipami po nove vinjete.
Drugače pa daš ostanek šipe z nalepljeno vinjeto, račun od špenglarja in izpolniš nek formular, oni ti dajo novo vinjeto in ciao tesoro mio.
5 minut. Nobene gužve, nobenega preverjanja.