nadomestna vinjeta

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ker je mino več kot 15 dni od izdaje računa niamte pravice do nadomestne vinejte. kljub temu, da je menjana letna vinjeta in da smo..oktobra. kak neumen zakon. zdej mora račun kaj..skenirat, popravt datum..al kaj..kera bedna fora.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
nimam pojma o čem govoriš...jaz sem svojo vinjeto odlimal in jo poslal skupaj s potrdilo o odjavi avta na dars in sem dobil novo..načeloma 15 dni nima nobene veze

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
nimam pojma o čem govoriš...jaz sem svojo vinjeto odlimal in jo poslal skupaj s potrdilo o odjavi avta na dars in sem dobil novo..načeloma 15 dni nima nobene veze
O, ja. Pa še kako ima veze. Vsaj letos je tako.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.369
310
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
preveri..menjava stekla se dokazuje z računom. ob dokazovanju račun ne sme biti starejši od 15 dni.

Pozabu si napisat... RAČUN ZA MENJAVO STEKLA in ne od vinjete
smile-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Upam da ni preveč izven teme: a kdo ve če bodo ostale cene vinjet za naslednje leto nespremenjene?

Lp.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
no ta del mi ni bil jasen...račun od menjane šipe to pa ja...maš 15 dni časa za zahtevek..to pa je že skoz tako...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Glede na to da tam delajo 4, po 2 na izmeno in da ni vrst ljudi, ki bi menjali vinjeto, se zna zgodit da boš po sreči naletel na istega... če si te je zapomnil bo takoj vedel koliko je ura.

BTW, vso dokumentacijo v zvezi z odjavami vozil, računi ipd. tudi preverijo, šele nato ti izročijo vinjeto, če prideš pozno popoldne in da preverit ne morejo več ti jo, v primeru da je vse ok, pošljejo po pošti.

Pomeni pogledajo v registrer odjavljenih vozil... pokličejo podjetje ki ti je izdalo račun in po št. računa izvedo kdaj je bil izdan.

Nazadnje urejeno:

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Glede na to da tam delajo 4, po 2 na izmeno in da ni vrst ljudi, ki bi menjali vinjeto, se zna zgodit da boš po sreči naletel na istega... če si te je zapomnil bo takoj vedel koliko je ura.

BTW, vso dokumentacijo v zvezi z odjavami vozil, računi ipd. tudi preverijo, šele nato ti izročijo vinjeto, če prideš pozno popoldne in da preverit ne morejo več ti jo, v primeru da je vse ok, pošljejo po pošti.

Pomeni pogledajo v registrer odjavljenih vozil... pokličejo podjetje ki ti je izdalo račun in po št. računa izvedo kdaj je bil izdan.

Ko sem jaz šel po nadomestno vinjeto, sem jo dobu takoj in niso nič preverjali, pa ni blo nobene gužve.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Verjetno se ti to tvoje preverjanje zgodi, če prihajaš večkrat tedensko z razbitimi šipami po nove vinjete.
grin1.gif

Drugače pa daš ostanek šipe z nalepljeno vinjeto, račun od špenglarja in izpolniš nek formular, oni ti dajo novo vinjeto in ciao tesoro mio.
5 minut. Nobene gužve, nobenega preverjanja.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.178
11.085
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Verjetno se ti to tvoje preverjanje zgodi, če prihajaš večkrat tedensko z razbitimi šipami po nove vinjete.
grin1.gif

Drugače pa daš ostanek šipe z nalepljeno vinjeto, račun od špenglarja in izpolniš nek formular, oni ti dajo novo vinjeto in ciao tesoro mio.
5 minut. Nobene gužve, nobenega preverjanja.

Ne razumem, kako ti račun za žlebove pomaga pri menjavi vinjete.
confused-1.gif

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.862