Nadležni oglasi v androidovih aplikacijah

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Imam tablico Prestigio in mam en velik problem, ki me zelo moti ... Oglasi ... Vedno, ko imam internetno povezavo (se pravi skos), mi vsiljuje notri googlove oglase in tega nikakor ne vem izklopiti ... Ko sem pa brez internetne povezave, pa teh oglasov ni. Mogoče kdo ve kako to popravim, če se da, če ne bom jo takoj prodal. Oglasi pa so skoraj v vsaki aplikaciji ... v programih in igrah ...

Imam pa Androida 4.1.1 ...
Kaj to majo vse naprave z androidom, telefoni in tablice? Ker pri nokii nisem nikoli izsledil v nobeni aplikaciji nadležnih reklam.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Kupi aplikacijo, pa bodo oglasi izginili. Lahko pa tudi potegneš crackan .apk. Reklame so pa na vseh platformah, ne samo na androidu (ok symbian je mogoče izjema, ampak je itak umrl).

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
787
38
28
Pri moji N5800 XM nekaterih aplikacij soloh nisi mogel zagnati če ni bilo interneta ker ti ni prikazovalo reklam

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
Brezplačne stvari ne obstajajo.
Razvijalci pač na ta način dobijo nekaj denarja v zameno da tebi ni potrebno plačati za aplikacijo.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
438
36
28
Citat:
Razvijalci pač na ta način dobijo nekaj denarja v zameno da tebi ni potrebno plačati za aplikacijo.
kaj imajo tuji razvijalci z našimi firmami katerih oglasi se rolajo v aplikacijah
bonk.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Kaj imajo od njih? Denar.
Če pa ti ni jasno kak delujejo uporabnikom prilagojeni oglasi pa uporabi google.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Vendar meni ne prikazuje samo ko sem na WiFi. Ko sem priklopljen na mobile data se oglasi v aplikacijah prikazujejo.