Nadlegovanje po telefonu

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Zadnjih 10 dni me konstantno neki f.ukič j.ebe po stacionarcu: kliče dvakrat dnevno, številka je zmeraj ista in ko dvignemo slušalko k.urva prekine. Saj ni nič pretresljivega, vendar mi je tečno non stop telovaditi po bajti gor in dol in dvigovati telefon za neko k.určevo zajebanjcijo.
Tis mi lastnika številke ne izpiše, je pa stacionarna, vendar ne objavljena. Kako se rešiti gnjavatora? Če bi vedel vsaj približno kdo je, mu n.alomim pisker.
10.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.807
551
113
42
povsod malo
Na telekom (predvidevam, da ma telekom) poveš, da te nadleguje in bodo že oni naprej povedal kako in kaj.
Ponavadi ga opozorijo, če ne zaleže mu pa odklopjo številko. Lahko se pa tudi na policijo obrneš.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Da si sposodim temo;

mene na mobitel kliče konstantno "skrita" številka, po 10x na dan, včasih tut po po eno uro skupaj, da si tel kar izklopim.

Na mobitelu pa mi rečejo da dok ni groženj ipd. da kao nemorejo nič. WTF?

Sej nerabijo, samo tel mi naj dajo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Parkrat dvigni, si zapiši čas in posreduj te informacije skupaj s pritožbo.

Mobitel bo izsledil njegovega operaterja, ki ga bo najprej opozoril, če ne bo pomagalo pa tudi (začasno) izklopil.

Al pa nainštaliraj kak blacklist sw, ampak v tem primeru moraš blokirat vse skrite cifre.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Zgleda sem magnet za nadlegovanje: ko sem pred leti imel tak primer na mojem mobilcu, klici sicer izpisane številke, so bili podnevi, ponoči, SMS in podobno, baba, ki je nadlegovala si ni dala na noben način dopovedati, da nisem njen Marko, da kliče napačno številko, dokler nisem mojemu operaterju poslal el. pošto z izpisanimi urami klicev in poslanih SMS -ev v zadnjem tednu. Pol je bil s to babo mir, verjetno izklopljena številka.

No, nazaj na stacionarno podjebavanje:
številka je iz 30 km oddaljenega kraja, sumim, da bi lahko šlo tudi za kakšno govorilnico. Imajo te kakšne svoje številke mogoče?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
ja, in poklicat jih tudi ne moreš nazaj.

Zdej vemo zakaj pri nas niso snemali holivudskih filmov
grin1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.996
6.169
113
Malo bolj shrljivo je, če si ženska, te kdo kliče, te sprašuje če si poročena, da on ve kdaj hodiš iz službe, ter kaj nosiš v vrečki zraven torbice, ter podobne blesarije.

Moram povprašat znanko če se ji še vedno to dogaja.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
naredi na gsmu zaprto uporabniško skupino in ostale izklopi.Ali pa ostalie daš na tiho zvonenje.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Ko je mene ena cifra nonstop zafrkavala, sem na telefonu enostavno vklopil preusmeritve na stacionarno številke bližnje policijske postaje. Ene 2 uri sem imel vklopljene preusmeritve, potem je pa nehalo in se nikoli več ponovilo.

kloko

Pripravnik
22. avg 2007
176
0
16
Res je huda, ja. Kaj misliš, katera številka se je policajem izpisala na telefonu, ko je zvonilo?

L.p., Kloko

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Izpisala pa se je cifra ki je klicala Pbuteca. Pbutec tole bom pa mal izkoristu :D je huda fora

lp Avi

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Zadnjih 10 dni me konstantno neki f.ukič j.ebe po stacionarcu: kliče dvakrat dnevno, številka je zmeraj ista in ko dvignemo slušalko k.urva prekine. Saj ni nič pretresljivega, vendar mi je tečno non stop telovaditi po bajti gor in dol in dvigovati telefon za neko k.určevo zajebanjcijo.
Tis mi lastnika številke ne izpiše, je pa stacionarna, vendar ne objavljena. Kako se rešiti gnjavatora? Če bi vedel vsaj približno kdo je, mu n.alomim pisker.
10.gif

Da ni ljubimec od žene? Se tudi ženi kdo NE oglaša na telefon?
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Jaz sem mel tudi bivšo psihopatko, ki me je klicala in nikoli oglasila, sam tema. Pa sm še jaz potem to delal, ko me pokliče sem bil tih, češ, ti trošiš telefon, ne jaz. Pa je po parih mesecih odnehala.

Tista s preusmeritvijo je pa super ideja!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik kloko pravi:
Res je huda, ja. Kaj misliš, katera številka se je policajem izpisala na telefonu, ko je zvonilo?

L.p., Kloko

Izpisala se je stevilka klicatelja... pa verjetno se zraven informacija, da gre za preusmerjen klic... Ce imajo pa se kaksno bolj "advanced" opremo, pa lahko tudi stevilka tistega, ki je preusmeril...

Ce hoces pa preprecit, da bi koga znanega preusmerilo, pa si nastavis, da se klic preusmeri sele, ko zavrnes klic s pritiskom na tipko za prekintiev klica...

Potem lahko vidis, ce je znana stevilka, se oglasis, ce pa je tisti, ki te nadleguje, pa prekines in se klic preusmeri ... Moras pa vedeti, da preusmerjeni del klica placa tisti, ki aktivira preusmeritev...