načrt za montažo varnostnih pasov - avtodom

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
mam avtodom, ki zadaj homologirano nima pasov. Zdaj bi jih dal vseeno noter zaradi varnosti. vem tudi kako in pasove imam tudi. a ma kdo načrt, kako to nardit.tolko da mam še na papirju, da pokažem pomočnikoma.
pa ne me prosim na caravaning forum posiljat, tam so sami prepotentnezi. mam dolgoletne izkušnje spremljanja ... :)
pa lahko je tudi samo fotka ali pa skica ... naredil bom jeklen okvir, ki bo naslonjalo,pas bo tekel po sredini,sidran bo spodaj in zgoraj pa na vsako stran,da bo tritočkovni.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
registriran je za 5 oseb, jaz bom samo dodal pasove.je pač letnik 90,ko pasovi zadaj niso bili obvezni...

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Če želiš namestiti 3. točkovni varnostni pas moraš narediti "kletko". Vse ostalo je slabše kot nič.

Mixi kletka

Sem bi sam pred isto dilemo in sem obupal oziroma sem bil primoran uporabljati 2. točkovni pas. Dodal sem gurtno če sem fiksiral otroški sedež. Hvala bogu, da ni prišlo do testiranja varnosti v praksi.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Nekaj takega imam namen naredit,ja. pasovi bodo itak na sedežih,ki so v nasprotni smeri vožnje ...