NA POMOČ

Angelca

Zelenc'
22. maj 2008
4
0
1
Pred kratkim sem kupila Garmin 250 in se sedaj ubadam s kar nekaj problemi glede inštalacije. Namreč ko ga prižgem se na ekranu pojavi opozorilo, da kart ne more odkleniti. Ker nisem kupovala nobenih kart, ker je trgovec rekel da je ta že naložena na napravi, res ne vem kaj je narobe. Bi mi prosim lahko kdo pomagal. A: :)
redface-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Original iz škatle si vzela in to piše?
smile-1.gif

1.
Ja nazaj nesi, saj vidiš da je nekaj "narobe".

2.
Odkleni karte za kar pa bo potrebno nekaj malega znanja.

Predlagam prvo varianto.

Angelca

Zelenc'
22. maj 2008
4
0
1
Če je kdo iz okolice Ljubljane al pa če bi bil tako dober, pa da bi se dobila in bi malo pogledal. Če se kdo javi????

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Mislim, da bi Nuvi moral delat ou of the box (če se motim, naj mi pove kateri od lastnikov). Tako da ga nesi nazaj.

LP

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
JA pa kaj je fora da moramo sami ugotavljat da si naložila ukradenen karte? Čen bi kupila napravo in jo vklopila bi ti morala delati. Če bi ti napisalo da so karte zaklenjene garmina neseš nazaj in ti ga zamenjajo. Prodajalec ti je rekel da so karte naložene in odklenjene SEVEDA amapk SAMO NALOŽENE karte ne tiste ki jih boš ti enkrat naložila ko jih boš našla.
Jao mi je dvignilo pritisko ko se revca tako nebogljeno dela. "nič ne vem, sem prižgala pa ne dela" pozabi pa povedat bistvo da je sama nalagala karte ki niso odklenjene.... Sem iz okolice Ljubljane ampak ti ne bi želel pomagati ker nisi odkrita z nami. Pa saj nismo neka uradna oseba ali servis da je treba zamolčati najpomembnejšo stvar. A pri ginekologu bi tudi zamolčala da si seksala, čeprav bi on ugotovil da si noseča....

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Bravo Angelca, se popolnoma strinjam s tabo. Prav nobene pomoči, samo vsi nekaj kritizirajo in tolčejo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Welcome back Timy.

Angelca: dobila si nasvet, da popolnoma novo napravo, ki ne dela, odnesi prodajalcu da zamenja oz. odpravi napako.

Če boš sama čarala, adijo garancija.

A ti si "pametna" in po svoje.

p.s. Timy, če si iz LJ ji pomagaj.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ampak če daš SD kartico ven, ne bo javljalo da so zaklenjene karte.
Če bi Angelca imela vse kot je treba bi napravo nesla nazaj, kot je dobila več nasvetov in nas ne bi obmetavala z seronjam.
Timy, preberi svojo objavo pa boš vvidel da tudi sam SAMO kritiziraš in nič drugega. Zakaj ji ne pomagaš, bodi boljši od nas.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Rad bi Angelci in Timyju samo povedal, da lepa beseda vendno pravo mesto najde. Zato ne pljuvajte po ljudeh, ki vam hočejo pomagati. Na tem forumu je tako velika večina ljudi samo zato, da privarčuje, če že ne evre pa nekaj časa. In ti ljudje, še posebno Snecer, pa to naredi zelo dobro.

lp

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Snecer! Če mi že voščiš WB, potem mi odkleni dostop, ki si mi ga kazensko preprečil za "samo" dva dni, ki pa sta se raztegnila očitno na dosmrtno. Lep pozdrav vsem.