Na kavi z Albanko

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne vem točno, kam tole sodi, pa bom dal kar v Čvek, bitka med spoloma ravno ni, ker ni šlo za zmenke, verjetno je še najbolj vprašanje kulturnih razlik.

Da ne bom dolgovezil - pred časom sem šel na drink z albanko, ki pa je prišla skupaj s sestro, seveda prej pa te sestre niti z besedo ni omenila. Vse skupaj se mi še ne bi zdelo toliko nenavadno, če se mi ne bi pred dnevi zgodilo povsem isto z neko drugo albanko. Tudi ta je prišla na drink skupaj s sestro, za katero sem ugovotil, da obstaja in da bo zraven kar na licu mesta samem, saj jo prej niti slučajno ni omenila.

Zdej pa me seveda zanima, ali se pri njih ženska ne sme dobiti z moškim sama, pa čeprav ne gre za neke zmenkarije ampak povem druge zadeve? A naj se zmenim še s tretjo, da vidim, če bo spet uletela neka sestra, ker tole se mi zdi že malo več kot naključje?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ker sem bil 2x v lajfu na kavi s kako od njih? Sem bil s pripadnicami drugih narodov precej več. So bile pa luštne vse tele a., priznam.
evil.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sej a ni še skor boljš tko, sploh če sta obe ble luštne kot praviš.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Jaz sem se na Godfather 2 spomnil, ko je je 3 metre za njima hodila cela njena družina po vasi...... mama pa direkt za njima....

no nekaj takega
hysterical-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
stieber: če rabiš backup za drugo sestro, se ti javim :p
To ni rešitev, ker potem spremstvo (beri: nadzorstvo) narašča s kvadratom.
grin1.gif

Sicer pa srbjanci niso dost boljši - me je prosila kolegica, če bi šel z njo po PC in ji mal svetoval pri nakupu, ker je punca bla pač antitehnični tip še bolj od mene, družboslovca, je s sabo privlekla še svojo mat
bonk.gif

Teli tajužni majo včasih mal čudne, ja.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sta vidva s stieberjem pomislila mogoče, da so punce mislile, da bosta sposobna dve na enkrat obdelat
sprasujem se.gif

A je to le malo preveč za vaju
wink-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Sta vidva s stieberjem pomislila mogoče, da so punce mislile, da bosta sposobna dve na enkrat obdelat
sprasujem se.gif

A je to le malo preveč za vaju
wink-1.gif
Dokler imam obe roki, nogi, qrca in jezik, lahko obdelam naenkrat vsaj šest njih.
cool-1.gif

Problem je v tem, da iz nedolžne uslugice sproducirajo svetovno zaroto.
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Hvala za vse odgovore, samo še vedno ni zdej čisto jasno to, kar je izpostavil madafaka...ali kdo komu tuki ne zaupa in komu? Če se dobiš sredi izredno obljudnega kraja in sediš za mizo, kje rmimo pride vsako minuto 50 folka, v čem je fora? Je pa en prijatelj mi ravnokar povedal, da na kosovu ni videl nikjer niti ene ženske, očitno so kar doma?