Na kaj laufa temu modelu ta kola?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Letim s šihta domov po kar sem pozabil, ustavim na semaforju, na tel tipkam tel. da poklicem, pa zavoham neko svinjarijo, nekaj
med zažgano nafto in kuplungo v kombinaciji z zažgano gumo skratka nenormalno... Gledam okol kaj pri PM to smrdi, al se bo
avto vžgal al kaj, nič jasno...

Speljemo in glej ga cefizlja...

Koliko 500k km ima ali na kaj pri PM modelu laufa ta kanta?

(se opravičujem za side-vid, nemorem sledit na štoštangi, kadit pa snemat, vmes pa še šaltat in pazit na promet
smile-1.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
če mu smrdi po zazgani plastiki, ali gumi, se mu puca partikel filter, vsaj pri meni je tako

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Lahko, da je bi testni in kako se dela s testnimi vemo
evil.gif
. Sicer pa naj povejo mehaniki, če je možno že testnega tako frderbat. Meni se zdi da lahko, sploh če hladnega v rdeče tiščiš.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ne dolgo nazaj sem prilepil sliko enega mercedeza pred semaforjem. Tisti je bil crn od saj zadaj, zagotovo kurita isto stvar
smile-1.gif

Ti si precej spreten s tem snemanjem videa, bos kdaj poslikal od zadaj svoj voz na rdecega ? Morda se bo kaj videlo ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zivi bili, pa vidjeli
evil.gif
Nekaj ze more biti na tem, ce se pri takih znamkah opazi. Nazadnje sem to videl kaksnih 20 let nazaj pri kamijonih od komunale in enem VWjevem kombiju (tisti mini kamijoncek, kaj je ze bil ?). Ups, skoraj lazem, par let kasneje sem pogosto od blizu gledal kako startajo vilicarji - tam je bilo videti enako kar se tice oblaka saj (motor baje od fergusona, startal pa ni niti poleti brez spreja). Dimna zavesa zagotovljena.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tole je pokadil kot kak predihan star kamijon na Reški obvoznici pred leti. Po mojem ali se je pucal ali pa je turbina gin .

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
zdaj če ornk kadi črno, je lohk tut posledica čipanja, mogoč je čipan+dpf vrgu ven

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.176
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
veliko km, mal olja v gorivo..pa smo tam

Olje v gorijvu: moder dim
Voda prebija v izgorevanje: bel dim.

Tukaj ni ne eno ene drugo.. samo črna svinjarija. Sam sem se tudi nekajkrat peljal za Bimerjem 7 in podobna situacija, kot da bi se peljal za Romunskim kamionđijem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.122
6.950
113
pri taščici
se pravi je nekam čudna mešanica nafte in zraka. Vzrokov za to pa je lahko nešteto...
pa videa trenutno niti pogledat ne morem.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Šobe, turbina, pumpa goriva, odvisno ... Na tehničnem bi moral past, palicaji, če tako sipo vidijo na cesti, bi pa morali odredit izredni tehnični pregled.

Nazadnje urejeno: