Na internetu ni zvoka

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Imam problem s starejšim Toshiba laptopom, da mi na internetu (youtube, 24ur, shoutcast ...) ne predvaja nobenega zvoka, medtem ko mi wmp, winamp, vlc zvok normalno predvajajo.

Kar se driverjev tiče, izgleda zadeva čista. Le en simptom je: Control panel - Sounds and Audio Devices - Voice nimam pod Voice playback nastavljene nobene Defautl device. Imam možnost izbrati YAMAHA AC-XG WDM Audio, vendar pa ko dam Apply in znova odprem S&A Devices, pod Voice playback spet ni označene nobene naprave. Kot da bi me drkal v glavo.
smile-1.gif
Mislite, da ima to kaj veze?
Bi lahko bilo kaj tretjega?

WinXP

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Odpri en video na youtube in ko se začne predvajat preveri pod drsnikom za čas predvajanja, če imaš vklopljen zvok ali ga imaš nastavljenega na 0.

Če se ti je flash player samodejno posodobil na zadnjo verzijo potem probaj naložit zadnjo verzijo offline Flash Player 11.7.700.202

S samodejno posodobitvijo flash player na zadnjo verzijo je nekaj narobe

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
smile-1.gif
))))

Zvok je na ful.

Pa ne dela z nobenim flash playerjem.
frown-1.gif

Nekaj sem še opazil: ko nastavljam glasnost pod Sound&Audio Devices, se mi ne oglaša z windowsovim bell zvokom, ampak z notranjim sistemskim zvokom!! Tule je neka caga. Ni mi jasno, zakaj mp3je predvaja normalno, izgleda pa tudi, da so vsi driverji za zvok pravilno inštalirani.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
IE6, IE8, Opera.

Inštaliral najnovejše drajverje za zvok - NIČ! Zadeva je identična. :/

Še enkrat ... ko nastavljam zvok, se oglaša notranji sistemski zvok in ne windows bell, kot bi moral biti.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
U, hvala ti! Prvi link sicer ne dela, ampak YAMAHA AC-XG WDM Audio Driver sem našel na cnet.com. Bom ga poskusil. Edino tist je bil na cnet dodan leta 2002, moji sound driverji so pa iz 2008.
grin1.gif
Sporočim, če bo delalo!

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
meni je tudi kar naenkrat nehal delati zvok, no sem ugotovil kaj je bilo narobe, moja æinčila,haha