Na avtobusu mu je odrezal glavo

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Vir: delo.si

Zadnje čase se pa res same slaboumnosti dogajajo.
crazy1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kanadčani.

Če bi šlo za kako državo iz "vroče liste", bi folk takoj drugače reagiral (diskriminatorno). (bi bilo tu že vsaj 20 odgovorov)

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kanadčani.

Če bi šlo za kako državo iz "vroče liste", bi folk takoj drugače reagiral (diskriminatorno). (bi bilo tu že vsaj 20 odgovorov)

ta ki je rezal je bil sigurno američan
grims-1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kanadčani.

ta ki je rezal je bil sigurno američan
grims-1.gif

Aziatskega rodu je, kolikor je razvidno iz slike v Novicah.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
turki so znani po nožih.

srbi so prevzel tradicijo.

ammm.. bi prej reku, da so bosanci prevzel tradicijo in ne srbi. Sej veš, standardna oprema bosanca je čakija (no pa štajerca tud - če smo iskreni)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Hm to je stara azijska navada...tudi američani azijskega roda so v operaciji phoenix tako dokazovali, koliko vietkongovcev in katere so ubili, truplo je težko nosit po džungli, zato so odrezali glavo...

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Ne verjamem da se je nekomu preprosto zmešalo. Sigurno je šlo za nek mafijski obračun.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Ne vem če je to ravno pravilo. Pol leta nazaj smo delalali eno presojo v firmi in sem imel nemce zraven. So si zamilili pogledati eno škatlo in sem rekel, da grem po olfa nož, da jo odpremo. Pa je eden izmed njih rekel, da ni treba in iz žepa potegnil nož in jo odprl.

Sem debelo pogledal in ga vprašal če se počuti ogroženega v Sloveniji, da nosi nož sabo, pa je rekel, da je na splošno navajen, da ga nosi vedno sabo. Pa je možakar čistokrvni arijec.
smile-1.gif