N95 ultra počasna

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V zadnjem tednu sem opazil da mi zelo počasneje deluje (8GB verzija). Pobrisal kup videjev, slik, 2000 smsov,
pa še zmeraj isto,... Naloženih nimam skoraj nič programov, prostega pomnilnika je cca. 80%, če ne več,...

Kaj še naj naredim?

Grem recimo brat SMS, pa preden mi ga odpre tak po 5 sekund čakanja,...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Flešnit bo treba, druge rešitve ne vidim...

Tak so nokije ( n95 8gb, n82 pa sigurno tudi ostali symbian pol produkti...) , majo 128 MB ram-a, prostega je okoli 80 MB pa so počasne da glava peče.

no comment

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Mene pa zanima ali se da spreminjat aplikacije v aktivni pripravljenosti(ne tistih šest vodoravno).Upam da sem dovolj jasno napisal...

lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
je brez spominske kartice kaj hitrejša?

8GB verzija nima moznost pomnilniske kartice
smile-1.gif
...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Firmware na novo naloži. Uporabi Nokia Software Updater, ko te bo opozorilo, da že imaš najnovejši firmware (če ga imaš), izberi da želiš še enkrat namestiti istega.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne pomaga.

Še kakšna ideja?

Pobrisano mam več ali manj že vse, tovarniške nastavitve,... Kaj še se da naredit?

Najprej formatiraj tistih 8GB... potem pa formatiraj se sam telefon s pomocjo kode *#7370#

Here are a couple of codes to soft/hard reset/format a Nokia N95 mobile device:

Soft reset code *#7370#
Hard reset code *#7780#

If the hard format code mentioned aboive does not work, try the following manual method to hard reset/format Nokia N95:

+ Turn off the mobile device.
+ Press and Hold the following three buttons: the green Call Answer button, the “*” button, and the number “3″ button.
+ While holding these buttons, turn on the phone and keep holding the keys untill the mobile phone restarts and prompts you to enter details.

Seveda prej shrani tisto, kar potrebujes, ker bo potem telefon tako, kot takrat, ko si ga prinesel iz stacune in vzel iz skatle (ce ga ni ze kdo prej uporabljal
grims-1.gif
)

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
@malcomX
A lahko o tem kaj vec poves? Link bi bil super, ker jaz ne najdem.
Se opravicujem za off topic.

Podobne teme