N95 in katera Bluetooth slušalka

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Sem v procesu nakupa Bluetooth slušalke za mojo N95, pa me zanima če priporočate kakšno specifično slušalko oz. kakšno odsvetujete. Je bolje kupiti Nokia brand čeprav ne podpira toliko funkcij kot npr. kakšna Jabra ali ne?

Hvala za nasvete
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj Nokia ne dela sama slusalke, mislim, da jim jih jabra dela
smile-1.gif

Kupis, kar ti je vsec.. Recimo, jaz sem izbiral med Plantronics Voyager 520, Jabra BT8040 [sem jo dal naprej, ker mi ne sede v uho] in pa Jabra JX10 Black Series II [kao ful huda slusalka, samo sem prebral premnogo kritik na njen racun] in na koncu sem za cca 45€ vzel Plantronicsa..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako, ja. Pred nakupom vedno preizkusi slusalko, ce ti sede na uho. Drugace bos vrgel denar stran.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Ja, sem pogruntal da je res najboljše da se zapeljem v trgovino in tam sprobam kar imajo na voljo. Včasih imajo kakšne res tako "ergonomijo" da te od nje potem boli uho še par ur :p

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tocno to. Na probi sem imel Nokia BH-803. Cena je okoli 120-130€ .. samo tako neergonomicne slusalke se nisem srecal. Usesni lok je tanek "drat", ki ti ga med voznjo premece po usesu in titktak izgubis slusalko. Prav tako me je notranji del slusalke po parih urah posteno tiscal v uho.

Pojdi na mobitel citypark, tam imajo kar nekaj robe, pa sprobi.. bigbang ima ene 2 plantronicsa, kolekcijo nokijinih slusalk, mogoce kaksno jabro in pa se ene noname slusalke. Vsaj 14 dni nazaj je bilo tako.