n95 fring

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Imam n95 od simobila (navadno). Naložil sem fring (zadnjo verzijo). Testni klic funkcionira brez težav. Skype nekako noče delat (sem čakal tudi več kot deset minut na registracijo pa nič).

MSN sem oživel, vendar dela samo v eno smer. Klic iz telefona na rač. dela, obratno pa na pol. Telefon pozvoni, pritisneš accept in se ne zgodi nič - po parih sekundah se klicanje prekine. Povezava je preko WIFI (linksys wrt54 GS).

Če se komu kaj sanja prosim za pomoč.

navigator

Zelenc'
27. sep 2007
9
0
1
meni dela vse ok (N95, mobitel). tezave so mogoce odvisne tudi od ruterja in internet provider-ja. poskusi najti kaksen javen, za vse odprt hotspot. meni se podobno dogaja z youtube. vcasih deluje preko web vmesnika, vcasih preko youtube aplikacije.... odvisno na katerem wlan-u sem....

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
mogoče router kaj zapira, ampak preko računalnika pa vse funkcionira. Bom probal še na kakšnem drugem wifiju.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
kje pa dobim skyp za n95? kako si jo pa gor naložim?
A mi lahko še kdo poive kje bi dobil naprimer angleško slovenski slovar za to?

A so kje zbrani kaki uporabni programčki ?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
zadnji

Da ne odpiram nove teme;

Zanima ne stvar glede Nokiine navigacije.
Je možno uporabljati samo nokino navigacijo in plačati 7,5€ na mesec
Ali obstaja tudi kaka druga varianta, da plačaš le prenos podatkov?
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zakaj pa tega vprasanja ne postavis v ustrezni temi in sploh v ustreznem forumu (GPS) ? Tole vprasanje nima niti najmanjse zveze s to temo, kjer se govori o Fringu
bonk.gif

Sicer pa... Nokia Maps je mozno uproabljati tudi brez tiste mesecne narocnine... ampak ne v polni funkcionalnosti ... Ce zelis imeti navigacijo, ki bo za delovanje brezplacna... si nabavi ti. offline navigacijo... kot je npr. Garmin, TomTom, Navigon, iGo ,... kjer so karte nalozene na sami napravi in jih ne vlece sproti preko omrezja...