n95 8gb - firmware update in problem z jezikom

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Na n95 8gb sem naredil update firmware-a na najnovejšo verzijo. Vse je šlo brez problema.

Težava pa je, da sedaj ni na voljo Slovenskiga jezika :S

Na voljo so samo:
* english
* indonesia
* pilipino

Ima kdo kako idejo kako nazaj spravit Slo jezik? (bi pa nujno rabil, ker telefon pač ni zame :S )

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako ja..

Tus ima ene serije N95 (8GB) delane za Filipine pa Indonezijo.. Kako so jih dobil god knows..

Moras spremniti kodo produkta in potem se enkrat naloziti software..

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Prehitro napisal vprašanje (sem našel odgovor 1 minuto zatem
wink-1.gif
)

Če bo še kdo rabil:
http://thenokiablog.com/2007/1...language-packs/

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Ima kdo Simobilovo N95 8gb in ni in ni updejta na fw 30? Če je kdo uspel updejtat na fw30 simobilovo, lepo prosim za info. Najlepša hvala

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Katera pa je zadnja verzija FW ? Meni pise, da imam trenutno namesceno 30.0.018, je kaksna se za to verzijo ?

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Pa se nebi dal pol če pride do kakega problema nazaj na originalno dat? Alpa celo po uspešnem updejtu daš nazaj na originalno in problem rešen? Problem je samo če bi update crashal?

HVala za več info

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mihapodb pravi:
Pa se nebi dal pol če pride do kakega problema nazaj na originalno dat? Alpa celo po uspešnem updejtu daš nazaj na originalno in problem rešen? Problem je samo če bi update crashal?

HVala za več info

Nazaj ne gre... Naceloma lahko sicer product code spremenis nazaj na originalnega... samo potem moras pocakati, da za ta product code izide nova verzija softvera, da lahko sploh nadgradis...

Po drugi strani pa garancijo ponavadi uveljavljas takrat, ko kaj ne dela... in lahko se zgodi, da recimo telefona sploh ne mores prizgati... v takem primeru pa ne mores softvera vrniti v provotno stanje... Na serivsu pa ga lahko z servisnimi aparaturami "ozivijo"
smile-1.gif
...

Ni nujno, da imas zaradi tega probleme... lahko pa jih imas ...

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Kaj pa ta procedura:
spremenim product code
updejtam na fw30
upam da update uspe
in res uspe
spremenim nazaj na original in imam obenem fw30

je to mogoče?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Da ne odpiram nove teme;

A mogoce kdo ve,zakaj mi ne pokaze imena,ko me nekdo klice,ki ga imam shranjenega v imeniku?Prikaze se samo slika ki jo imam shranjeno pod vsako ime.
confused-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
A se za nokio n95 dobi zadnji firmware kot install program, da ga lahko prenesem na drug racunalnik ? Ali je obvezen upgrade preko PC Suite ?