N85 Mail 4 exchange

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sporočila --> nastavitve --> mail for exchenge -->odpri ....ne zgodi se nič. NIČ.

WTF'? Rad bi sinastavil nekaj aka pushmail na svoj tulifon, s službenega poštnega strežnika. Zakaj mi ne zalaufa? Sem jo že izbrisal med aplikacijami pa znova naložil, enaka zgodba, Kaka fora z Mobitel nastavitvami ali kaj?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa imas sluzbeni postni streznik Exchange? In je skonfiguriran, da lahko uporabljas Direct Push oz. ActiveSync? Sicer to vprasanje nima direktne zveze s tem, da ti ne dela ... Naceloma bi se mrale odpreti nastavitve Mail for Exchange, ce ga se nisi uporabljal...

Snemi si tukaj zadnjo verzijo >> http://businesssoftware.nokia.com/mail_for_exchange_downloads.php (trenutno ne dela
frown-1.gif
) ...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Šef pravi da imamo tak strežnik in da njemu dela, sicer ActiceSync na WindowsMobile.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pa Mail for exchange vidim med nameščenimi aplikacijami, različica 2.09(208)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Heh, našel ikono za Mfe v Pisarni
smile-1.gif
obvestila o pošti ne dobim na tulifon

Pa skoz je podatkovna povezava vzpostavljena...malo brezveze mi je vse skup
rolleyes-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma ja to je izumljanje tople vode, itak imam še kaslc Planet, tam pa takoj dobiš SMS o prejeti pošti na tulifon, tisto mi je bolj kul
zmaga.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
???

Se pravi ti je bolj kul da dobis SMS, kot da ti pushne cel mail?

Pa ti sploh ves kaj hoces? :D

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jp, bolj kul mi je. Zakaj? 3/4 pošte je itak spam, kar se vidi že iz glave, kaj mi če ta shit nalagat in kurit mojo podatkovno povezavo? Ostalo prečekiram glave in če ocenim da je pomembno in nujno, šele tisto dol potegnem v celoti. Zame dovolj.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Kolikor pač rabiš, vsakemu svoje. Jaz priznam, da nisem mislil, da mi bo Push mail toliko sedel, kot mi. In ker imam možnost imeti BlackBerry Enterprise Service, je še toliko bolj super.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
A to se posebej plača?

Glej, mi imamo Mobitelov MPO in hiperaktivni šef mi pošlje kak mail tudi v soboto ponoči, par mega priponk. Res ne rabim da se mi to pretoči na mobi, samo obvestilo bi rad in mogoče glavo maila, da vidim koliko je važnonujno. Torej rabim samo Planetovo pošto ali nekaj, ki dela podobno.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, BlackBerry storitev je posebej plačljiva, prav tako pa moraš imeti aparat BlackBerry ali pa program (BlackBerry Connect), ki omogoča "BB" pushmail.
Imaš pa za druge telefone tudi druge vrste pushmailov. Že Nokia ima svojega Nokia Messaging, pa še nekaj jih je za Symbian, katerega imaš ti.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Zakaj mi ne uspe povezati siolovevga emal računa z Nokia Messaging?
Vse ostale emaile račune sem povezal brez vsakih težav.