Pa sta nakazovala preko Meny Beama (Send money -> MoneyBeam, kjer potem izbereš kontakt po telefonski oziroma emailu), ali je skušal naredit običajen SEPA transfer na N26 IBAN, kjer imaš opcijo brezplačnega SEPA nakazila in plačljivega SEPA instant transfer.ne, še nikoli do zdaj ni bilo, pa sem že večkrat to naredil prav z njim.
Ce mas You paket imas krito se zavarovanje, odpoved potovanj etc…kar ma revolut sele na max paletuIma za osebni racun N26 sploh kaksno prednost pred Revolutom?
ja, kaj je boljse merkla al bmwGledam samo brezplacen acc, za zacetek bo samo za spletna placila, ker mi Intesa vztrajno zavraca nakupe na Amazonu z Viso electron recimo.
Plačevanje na Amazonu z Viso electron in Matercard pri Intesi je katastrofa, večkrat se zgodi da moram isto transakcijo potrditi 5x ali celo več, da gre zadeva skozi.Gledam samo brezplacen acc, za zacetek bo samo za spletna placila, ker mi Intesa vztrajno zavraca nakupe na Amazonu z Viso electron recimo.
Isto jaz.. Potem mi naglumijo na podpori, da je problem pri amazon.. Pa sem jih večkrat to opozoril in niso nič popravili..Plačevanje na Amazonu z Viso electron in Matercard pri Intesi je katastrofa, večkrat se zgodi da moram isto transakcijo potrditi 5x ali celo več, da gre zadeva skozi.
Sem že večkrat prijavil, ampak se vedno izgovarjajo, da je problem pri Amazonu in ne pri njih.
Kot slišim od kolegov pri drugih bankah teh problemov nimajo.