N: PC čiščenje virus in spyware

iPristy

Zelenc'
28. jun 2010
6
0
1
logo.jpg

Vaš sistem pregledam: za virus, spyware, uredim gonilnike, naložim popravke, posodobim verzije programov, namestim aktivni anti-virusni program, očistim odvečne datoteke, pospešim register, rešim podatke iz nedelujočih Windows, defragmentiram disk, obnovim sistem in izvedem strojno nadgradnjo z vašo opremo. Prevzamem večjo količino delujočih sistemov. Cena 30EUR.

031 264 723

pristy.site@gmail.com

tony

Guru
23. jul 2007
9.645
1.477
113
Potem bi si človek tudi predstavljal, da se vsi uporabniki računal, starejši od 10 let, znajo sami obraniti pred vso svinjarijo, ki jo dan za dnem nalagajo z neta...
grims-1.gif

Pa je kljub temu 95% domačih uporabnikov svojo kišto sposobnih spremeniti v totalen drek. Vsake pol leta znova.
rolleyes-1.gif

iPristy

Zelenc'
28. jun 2010
6
0
1
Tako enostavno pa spet ni, ste že kdaj nadgrajevali Garmin s 4GB podatki ali pa kakšen UMTS ključ na XP, zelo veliko časa vzame to je tisti problem.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Meni zgledajo precej večji problem podatki/slike/videji/računi uporabnikov na PCju, katerega ti popučeš?! Povprečen uporabnik interneta in Pcja ima teh zadev ogromno, poleg slik še email računi, forum računi, spletna banka... Se mi zdi, da je mimo ta cajt, ko si kar "nekomu/znancu" dal porihtat PC.Že sama namestitev windowsev je danes bolj enostavna, kot včasih, zato tudi več ljudi to zna samo naret in še precej časa in denarja s tem prihrani.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kot taka ideja pa mogoče ni slaba, če se prištuliš par firmam, kjer imajo recimo večinski kolektiv ženski in
kup računalnikov, pa da jim hodiš urejat server, wlan, namestitev printerjev in skenerjev ipd...

Spiši en reklamni dopis, in pol razpošlji firmam v okolici. Bi znalo ratat.

iPristy

Zelenc'
28. jun 2010
6
0
1
Nimam kombija, firme imajo že itak svoj IT odelek, tako ciljam večino na domače uporabike in mogoče kaj več.

Sem prodajal že tud PCje prodajal preko Bolhe, zdaj imam to, se ni več splačalo.

B81

22. jul 2007
36.709
10.336
113
Kak daš gor antivirusni program za 30 EUR? Sem mislil, da je to dražje...

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.163
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik iPristy pravi:
Nimam kombija, firme imajo že itak svoj IT odelek, tako ciljam večino na domače uporabike in mogoče kaj več.

Sem prodajal že tud PCje prodajal preko Bolhe, zdaj imam to, se ni več splačalo.

Delam z več kot 200 firmami in ti lahko zaupam, da 90%+ nimajo svojega IT oddelka, ampak najemajo zunanje računalničarje.

B81

22. jul 2007
36.709
10.336
113
Vedno sem mislil, da IT oddelek imajo forme z več kot recimo 50 zaposlenimi....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.504
2.864
113
v lokalni ostariji
saj ni fora IT-ja v firmi da priklapla miške, puca pc-je...

skoraj zagotovo pa je v vsaki firmi vsaj en ki skrbi če drugega ne za "komunikacijo" z zunanjimi - torej je IT-jevec...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.765
167
63
ksz

nas je 10 pa bi rabli občasno kakega zunanjega, da stvari poštima. Trenutno smo pa pred nakupom novega serverja, ker se nimamo sami cajta/volje s tem ukvarjat. Je pa cena konkretna.

lp