N E61i

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Če je tako, potem prosim tiste, ki jo imate, da se javite in kaj napišete...
Hvala!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sicer nimam ravno E 61 i, imam pa E 61 in lahko povem samo tole:

SUPER APARAT!!

ne morem reči telefon, ker ni samo telefon - z njim delam vse - telefoniram, pišem blog, se pravi tudi surfam po netu, ni da ni!!

na dan pošljem cca. 30 sms-ov, naredim cca. 30 - 60 min. pogovora, surfam po 30 - 60 minut, tudi prek Wi - Fi-ja, baterija pa mi v najslabšem primeru zdrži 2 dni. čez vikend sem bil doma, v Žireh, pa sem pozabil polnilec v Ljubljani - no problemo - od petka popoldne do ponedeljka zjutraj je zdržala brez problema.

o ekranu ne bi izgubljal besed - je prekrasen - ogormen, pregleden, razločen, z zelo dobrim prikazom.

skratka - ni da ni!!!!
grin1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Kvalitetno izdelan in zelo uporaben mobilnik. Eden boljših, kar sem jih preizkusil.
Prodajam, ker sem šel še malo višje v seriji E.

lp,
Mpix

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hm, totalno sem navdušen nad novejšimi SE telefoni in ne vem, če bi šel zopet nazaj na Nokio (pa prosim brez napada privržencev enih in drugih)
cool-1.gif

Kolikor razumem, ga ima zaenkrat v ponudbi (Akcijsko) le Tušmobil?

Še tole... Ko nekdo kliče in imaš tej osebi dodano sliko, je še vedno tako majhna, kot je bila recimo na N6600?

In če dobiš sporočilo - je še vedno tako, da moraš odpret, da vidiš, kdo ti piše? Ali tako kot pri SE že takoj vidiš, kdo je?

Hvala za pomoč.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Simobil, za 250 €.
Sličica je majhna. Je pa zato velik ekran...
Sms moraš pa pogledat. Programerje v Nokiji bolj zanima vsebina kot pošiljatelj, pa niso pomislili na to opcijo.

No, ko pa delaš sinhronizacijo podatkov s PC-jem, prenos podatkov med aparati... je pa Nokia še vedno zakon.
Sem si zadnjič ogledal postopek uporabnika SE, ki hoče imeti sestanke in taske na aparatu... moraš res imet
voljo, da se ukvarjaš s tem, menda pa lahko celo fotografije nekako preneseš dol z aparata...
Na mojem P990i mi je to uspelo le na enem od štirih računalnikov, pa še tam ni delovalo popolno, PC je začel
blokirat, na Svemi niso imeli pojma o pojmu, nadgradnje aparata ni in je ne bo... prodal po enem mesecu in se
odločil, da SE več pri meni bo ne.

lp,
Mpix

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hja, P990 je baje že v defaultu povzročal težave pri uporabnikih, zato pri nas (ne vem kako je bilo v tujini) ni bil ravno prodajna uspešnica...

Koliko pa kaj zdrži baterija?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Ko bi vsaj bilo tako. 990-tka se mi pač ni povezala z mojim računalnikom in sodeč po postih v raznih forumih
s celega sveta nisem bil edini. Menda je rešitev v MS Exchangu, ampak to ni bilo tisto kar sem hotel.
Opisani sistemi povezovanja in sinhronizacije so me spominjali na Mr. Beana in njegovo lovljenje tv
signala v hotelski sobi. No... recimo, pred leti je P800 deloval OK, P910 pa je ob nekaj instaliranih
programih postal nestabilen in počasen. Si bom našel P1, da vidim, kakšen je napredek.

Uporabljam najbolj razširjen (žal ali pa tudi ne) Outlook in v tem primeru je Nokiin PC Suite enostaven, uporaben
in zanesljiv. Opazujem uporabnika SE K800, ki je bil prej zadovoljen z uporabo N6230i in Outlooka, sedaj pa
uporablja nek kompliciran "third party" software za SE, ker originalni ne deluje tako kot bi moral.
Govorim o izkušnjah svetovne firme z izkušenim IT oddelkom....

Pa saj tu najbrž niti ni težava v samem aparatu. Nokia PC Suite je dodelan program, s katerim lahko z minimalno truda
enostavno manipuliraš s podatki, dokumenti, fotografijami, varnostnimi kopijami, povezavo na internet, pa ne le z enim temveč tudi z večimi povsem različnimi aparati naenkrat.

lp,
Mpix