Ko bi vsaj bilo tako. 990-tka se mi pač ni povezala z mojim računalnikom in sodeč po postih v raznih forumih
s celega sveta nisem bil edini. Menda je rešitev v MS Exchangu, ampak to ni bilo tisto kar sem hotel.
Opisani sistemi povezovanja in sinhronizacije so me spominjali na Mr. Beana in njegovo lovljenje tv
signala v hotelski sobi. No... recimo, pred leti je P800 deloval OK, P910 pa je ob nekaj instaliranih
programih postal nestabilen in počasen. Si bom našel P1, da vidim, kakšen je napredek.
Uporabljam najbolj razširjen (žal ali pa tudi ne) Outlook in v tem primeru je Nokiin PC Suite enostaven, uporaben
in zanesljiv. Opazujem uporabnika SE K800, ki je bil prej zadovoljen z uporabo N6230i in Outlooka, sedaj pa
uporablja nek kompliciran "third party" software za SE, ker originalni ne deluje tako kot bi moral.
Govorim o izkušnjah svetovne firme z izkušenim IT oddelkom....
Pa saj tu najbrž niti ni težava v samem aparatu. Nokia PC Suite je dodelan program, s katerim lahko z minimalno truda
enostavno manipuliraš s podatki, dokumenti, fotografijami, varnostnimi kopijami, povezavo na internet, pa ne le z enim temveč tudi z večimi povsem različnimi aparati naenkrat.
lp,
Mpix