MWC 2012

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Hm, v čem pa je fora Taba2? A sem kaj spregledal ali je epač v večji meri razlika samo v tem, da ima gor že ICS, kateri pa itak pride tudi na prvega? Pride pa tudi Samsung Note 10.1, mogoče bo to bolj zanimivo
smile-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ma še možnost microsd cartice, malce tanjši, pa še špekulirajo da bo cenejši.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Samsung je trenutno malce razočal, močno presenetil pa HTC z X.
Tab 2, bo očitno res po ugodni ceni vendar kdo bo potem še enko kupoval? Ok, mogoče bi lahko kot naslednika prvega Taba 10.1 navedli kar note 10.1, ampak tudi zanj sem malce razočaran, da ni malce nabildan, je dejansko samo povečan Note. Glede na to, da konkurenca že veselo lansira quade in tegro 3, je tole malce razočaranje, vsaj zame.
Če so pametni naj naredijo tablico kot je Note 10.1, z direktnim usb prklopom ter najnovejše procesorje pa bi bila zmaga. Lahko še debelino dvignejo za par mm, pa pojačajo baterjo, čeprav je že sedah čisto zadovoljiva
smile-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Zanimivo, da imata obe tablici (Tab2 10.1 ter Note 10.1) samo 3MP kamero. Sem mislil, da bo Samsung nabil MP vsaj na 8, pa izgleda da so se odločili za manj MP in morda boljšo lečo in vse ostalo kar spada k fotoaparatu? Seveda pa zajema resolucijo 1080p.

Tab2 NIMA stylusa, ima pa menda iste programe kot Note 10.1.
Razlika med Tab in Tab2 pa je: kolikor vidim na gsmarena ti z Tab 10.1 ne moreš telefonirati, nimaš te možnosti, v bistvu je pa to tudi vse.
smile-1.gif

Ekola primerjavo: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4567&idPhone2=3894

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Edina razlika je razširitev za spominsko kartico kar je sicer priročno, ni pa to nekaj kar bi bilo vredno imenovanja kot naslednjika tablice
rolleyes-1.gif
Sploh glede na konkurenco.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Samsung je trenutno malce razočal , močno presenetil pa HTC z X.
Tab 2, bo očitno res po ugodni ceni vendar kdo bo potem še enko kupoval? Ok, mogoče bi lahko kot naslednika prvega Taba 10.1 navedli kar note 10.1, ampak tudi zanj sem malce razočaran, da ni malce nabildan, je dejansko samo povečan Note. Glede na to, da konkurenca že veselo lansira quade in tegro 3, je tole malce razočaranje, vsaj zame.
Če so pametni naj naredijo tablico kot je Note 10.1, z direktnim usb prklopom ter najnovejše procesorje pa bi bila zmaga. Lahko še debelino dvignejo za par mm, pa pojačajo baterjo, čeprav je že sedah čisto zadovoljiva
smile-1.gif
)

Počakaj na 15.3., ko ima Samsung svoj event, kjer bodo predstavili več oz. bodo dali ven SGS3 (tako se pravi, da zavlačujejo zato, da bi imeli že na začetku več proizvodov narejenih, da ne bi ljudje čakali na telefon), pa predstavili bodo kaj vse naj bi letos prišlo iz njihove strani, torej svoj celoten line-up za letos bodo predstavili.
wink-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja sej zato sem pa napisal trenutno. Ker dejansko skoraj morajo predstaviti SGSIII ter "pravega" naslednika Taba, drugače to leto ne bo tako uspešno za njih kot preteklo. Pa glede na to kakšen naskok na trg so napovedali, sem skoraj prepričan, da bo še pestro
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
661
113
Takle bi bil pa vreden svoje teže v zlatu:
grin1.gif

1437624-galaxy-s-iii-bgr.jpg

Priponke

• 1437624-galaxy-s-iii-bgr.jpg
    1437624-galaxy-s-iii-bgr.jpg
    69,6 KB · Ogledi: 145

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Če bo res imel 1080p resolucijo zaslona in SuperAMOLEDPlus, potem bi moral biti to top zaslon na trgu.
Edino potem kakšna bo kamera je vprašanje. Naj dajo magari 5MP in krepko boljši senzor in vse ostalo kar spada zraven, da bo delal boljše fotke in videe! Raje vidim to kot pa da ima 8 ali pa 12MP.
smile-1.gif

Edino se bojim, da bo cena preko 700€. Če bi dali ceno tam nekje kolikor je trenutno recimo Galaxy Note bi zmagali!

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Uh, tale note 10.1 je pa mamljiv...mogoče pa če o cena prava dobi dom pri meni
srce-1.gif
Upam samo da obliko peresa še malo popravijo, ker tako kot zgleda sedaj je kot tisti stylus na prastari omniji, ki je tekla še na WinMo, ki v ohišju ni imela prostora za stylus če se prav spomnem, tako da si ga moral zraven imeti na vrvici. Ne najbolj elegantno.

Pri tistem S3 mockupu pa sicer pozdravljam velik zaslon, a me grozno moti odsotnost fizičnih gumbov.

Podobne teme