Music player za Android

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.238
113
www.adriamedia.si
Malo testiram en nov Android telefon (gor je 4.4), pa sem že toliko let izven androida, da začenjam skoraj z nule.
Torej: kateri free music player je tak, da se da playliste ureja na računalniku, ne na telefonu? Seveda sem najprej probal Doubletwist, ampak ker telefon nima mass storage modea, se ga ne da povezat z računalnikom.
Je še kaka alternativa (če se le da za maca), po možnosti da zna kot doubletwist potegnit playlisto kar iz itunesov?
Človek bi pričakoval, da bo "it tovarne" taka opcija, pa je ne najdem ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ta mogoče?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doubleTwist.androidPlayerProKey

jst sem to drugač rešil.
Na telefon sem namestil https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funkyfresh.samba in tako na računalniku preko wifi vidim telefonske mape.

playliste delam s tem http://www.oddgravity.de/app-opc.php

potem pa samo vržem musko v eno mapo, playlisto v drugo, v music appu pa rečem naj osveži in sem "tik-tak" fertik. Da bi neki se mi samo syncalo pa mi nekak še ni.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.238
113
www.adriamedia.si
Doubletwist air se plača ... Pa mi ni, da bi si še v gugla dodajal kartico, sploh jim pa ne dam 5€ ...
Tale playlist creator je pša samo za Win, jeb...

Saj mape vidim na telefonu itak, tao da sem muziko not nametal, playlisto pa iz itunesov izvozil. Par komadov je sicer zamešalo, ampak OK, naj bo, sem na telefonu poflikal.

je pa žalostno, da google ne zna tega naredit. To je pa ja ena osnovna funkcija smartphona.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Dodaš kartico, plačaš, pobrišeš kartico. Tako sem jaz v šusu nabavil vse, kar se je na testu v free verzijah izkazalo za uporabno (in je vrtelo oglase).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vrjetno obstaja kak free. itunes sync al pa kej tazga išči.

google se ni nikol tolk posvečal glasbi kot jobs, zato vrjetno ni te "funkcije". Pa na androidu tega vbistvu nismo nikol potreboval, ker si lahko musko metal gor kot na usb ključek.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Saj pa obstaja Google Play Music. Z njim imaš vso glasbo v cloudu, glasbo lahko urejaš na računalniku preko web vmesnika (playliste ipd.), omogoča tudi začetni import glasbe z iTunes.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Plačljiv je dostop do neomejene glasbe, tisto imaš mesečno naročnino. Podobno kot Deezer ipd. Ampak tega načeloma ne rabiš.

Glede offline poslušanja: znotraj aplikacije izbereš "Download" in ti izbrano glasbo prenese na telefon za offline poslušanje.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.238
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Saj pa obstaja Google Play Music. Z njim imaš vso glasbo v cloudu, glasbo lahko urejaš na računalniku preko web vmesnika (playliste ipd.), omogoča tudi začetni import glasbe z iTunes.

Clouda ne rabim, hvala. In dela zanič. In ne zna uvozit playlist, in podvajal bi fajle in ne vem kaj še vse ... Kolikor telefon sicer dela ok, je pa tole z glasbo anoyying, pa serijsi mail odjemalec je v k... Nastavljen push, čez 1 uro vzamem telefon v roke, pa ni novih mailov gor ...

Zna pa hudo dobro video predvajat, vključno s 4K ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.238
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Plačljiv je dostop do neomejene glasbe, tisto imaš mesečno naročnino. Podobno kot Deezer ipd. Ampak tega načeloma ne rabiš.

Glede offline poslušanja: znotraj aplikacije izbereš "Download" in ti izbrano glasbo prenese na telefon za offline poslušanje.

Jaz bi imel dirket z računalnika. Ker predem meni par giga muske spravi v cloud, bo 2016 ...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
V "cloud" lahko shraniš 50.000 pesmi. Bi res rad videl da jih imaš toliko
rolleyes-1.gif

Če pa si še vedno na dial-upu pa tudi ni moj problem.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.238
113
www.adriamedia.si
Google play odpade.. Naj se j... s kartico, cloudom ...
DT odpade, ker je 5€.
Kaj je free, pa da uvozi playliste (m3u)?
Muziko ni problem dat na telefon, itak, problem je čez spravit obstoječe playliste.
Airdroid ne zna.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.238
113
www.adriamedia.si
Zanimivo. Meni se tule ustavi:
Our music deals require that you have a form of payment on file to confirm your country of residence as music rights vary by country.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Nekaj ne razumem.
Kako spraviš musko na telefon? Copy/pste kot na usb ključek? Preko wifi? Kak poseben program...??
Kot sem že napisal, jst prenašam musko in playliste, kot bi kopiral na usb ključek in to preko wifi-ja.
Samo za maca najdi playlist creator.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik philips pravi:

Hmm, lahko kako več komadov naenkrat označim za download? Najboljš bi blo kar celo playlisto.