Munchen

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ok zanima me naslednje ta teden bi rad odšel gor za 2-3 dni kaj naj grem pogledat poleg tehniškega muzeja in olimpijskega parka?
Najbolj pomembno kje naj čim ceneje prespim kaki hostli al pa kakege podobne variante gor grem z svojim avtom pa kake so cene prenočišč?

Malim

Zelenc'
19. jul 2008
6
0
1
Ptuj
Glej jaz sem bil zgori cel april in sem stanoval pri Andeju iz Ptuja. Stanovanje ima v Giesingu kar ni tako daleč od olimpija parka etc. Poglej še si čisto nov BMW Welt - maš kaj videt, pa na Isar pojdi... Za prenočitev povprašaj Andreja na (02) 771 06 90 samo ne povej odkod ti info o njem (ima delavce v tujini).
Javi

Malim

Zelenc'
19. jul 2008
6
0
1
Ptuj
Daj vaginko preberi kam bi človek rad šel. Ne pošiljaj ga v Berlin?????????!!!!!!!!!!!!!!!!
JA od tam pa z avionom na ogled tehničnega muzeja itd.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Vsekakor poskrbi, da boš imel zagotovljeno prenočišče. Meni se je enkrat poleti že zgodilo, da je bilo čisto vse zasedeno, tudi par deset Km naokoli.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Pa da ne boš letal samo po teh muzejih...naj,najlepši del Munchna je njegov stari del!
Tam pojej kake njihove tradicionalne carry klobasice, bele klobasice...nujno zraven spij kak "krigel" njihovega piva...pa uživaj v pravem vzdušju starega Munchna
cool-1.gif

Meni je ta stari del Munchna eden najlepših, kar sem do sedaj prehodila sveta.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Oooo bemti, kaj mi je pa bilo?
Se opravičujem, podopustniško vzdušje, pa očitno zelo površno berem.
redface-1.gif

Sem že pobrisal.

Malim

Zelenc'
19. jul 2008
6
0
1
Ptuj
vaginko.............evo cifre od znanca pa ga vprašaj kako bi bilo s prenočiščem 031 29 19 29 - Andrej iz Ptuja. mislim da ti lahko uredi zadevo, če ne pa javi in bomo probali druge osebe kontaktirat

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
...ko pa kliknes na rezervacijo, pa ugotovis, da je to cena na osebo v dvo/troposteljni sobi. Torej realno je za 2 osebi nekje 100 eur.

promonte

Pripravnik
19. nov 2007
58
0
6
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kaj pa kako prenočišče? kaki ugoedni hostli al kaj drugega?

Po moje bo najboljše in najbolj ugodno, če kar pri kaki študentki prenočiš
grin1.gif