Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri nas kupujemo tiste ta velike tonerje (podvojena velikost). So ugodnejši. Pa še to je - pri faksu zelo kmalu zateži, da gre toner proti koncu. Takrat ga lahko še mirno nekajkrat potreseš. In zanimivo
Za 100 strani na mesec se najbrž laserja ne splača. Dobiš multifunkcijsko barvno 29strani na minuto duplex. Poglej recimo Ricoh (nasuatec) gel multifunkcijsko napravo. Vsaj za te potrebe bi bilo ok.
Ne zgleda slab... Čeprav jaz sem bil nad samsungvim barvnim (CPL-610 in pa mislim, da 510) razočaran zaradi TCO. Pa ima waste toner tank, ki stane precej, pa bobni so dragi (se splača kar printer menjat). Zato sem sedaj previden in je to res vse za vprašati.
Pravo vprašanje pri nakupu ni le nabavna cena temveč tudi "Cost per page", ki mora vključevati tako toner kot izrabo posameznih delov.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.