multi window na note 3 težava

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
V settings vklopim multi window. Da lahko zaženem pomanjšano okno pritisnem tipko za nazaj in se prikažejo programi, ki jih lahko zaženem pomanjšane. Če zaženem dva programa, se bi moral zaslon avtomatsko razdeliti na dva okna. Pa se to ne zgodi. Programa sta pomanjšana, ampak se prekrivata. Nikakor ne dobim recimo zgornji del browser, spodnji pa recimo kalkulator.
Probaval vse nastavitve pa mi ne rata. Kakor gledam po netu, bi moralo ro naredit avtomatsko pri vklopu multi window.
Je pa zanimivo, ko se vklopi multiwindow nimam na robu zaslona zavihka s katerim lahko prestavim multi windows na levo ali desno stran ekrana.

Mote 3 SM-N9005, android 5.0.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Odpreš multitasking in imaš zraven X ikono za Split-view. Nato izbereš iz seznama se drugo aplikacija.

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Na žalost nimam Split-view ikone. Samo x za zapri, pušæice nazven za povečanje okna, puščice navznoter da "skriješ" - ne zapreš program in ikono za poteg vesedila v okmo.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Enako je tudi na Note 4. Če pa se da kako vklopit na način, kot je opisano zgoraj, bi pa zadeva postala celo zelo uporabna!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
note 4, android 6.0...

Kot je @Lateral napisal;
odpreš multitasking (levo spodaj), na željeni app klikneš na 2kvadratka poleg X. Še enkrat odpreš multitasking in enako odpreš še drugi app. In na ta način men odpre en app zgoraj in en app spodaj.

Potem pa so na sredini med odprtiam app-oma še dodatne možnosti, da en app pomanjšan lebdi nad drugim, ali pa se pomanjša v krogec.

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Bi kliknil na 2kvadratka poleg x, pa ne morem, če ju ni. Kvadratkov.namreč.

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Bemti ko pa namestim program multieindow plus pa napiše
sorry. incompatible device rom!

????????
Že res da sem z Odinom namestil iz android 4.2 na 5.0, ampak naj bi to bila uradna verzija.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to si že probal:
tipko back (držiš), da se ti odpre stranski meni, potem pa na app tiščiš in ga povlečeš na namizje. In nato drugi app, spet tiščiš in ga povlečeš čez prešnji app. To bi naj razdelilo.

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
to si že probal:
tipko back (držiš), da se ti odpre stranski meni, potem pa na app tiščiš in ga povlečeš na namizje. In nato drugi app, spet tiščiš in ga povlečeš čez prešnji app. To bi naj razdelilo.

OPAAAA HVALA. To pa razdeli ekran.
incompatible device rom ,me sedaj muči
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Pa imaš rootan telefon?
Sem sedaj videl, da more bit za ta app.
S kje si pa rom dol potegnil?

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Jap imam rootan telefon. ROM sem pa iz Samsung strani dol vlekel.