..ki pa je slabša od naše (Poljske) in čisti đank napram Italijanske....Citat:
Samo da imajo zahodno Nutello.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
BMK za njihovo spletno stran.
Samo da imajo zahodno Nutello.
vsi ki zagovarjate nemško nutelo.....ste jo sploh kdaj direktno primerjali z drugimi?Citat:
Jaz prav ekstra zarad nutelle hodim v mülera........
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa pod "VIZIJA" prazna stran, razen neki bz teksta ob strani... pa kako zidarja poveča, ko greš nanjga... ccc. slaba kvaliteta slike. čudno da si sct dovoli imeti tako krš stran...
ravno v tem je štos. pred časom so v reviji VIP naredili teste vseh evrokremov, med drugim tudi italijanske, poljske in nemške nutelle. med tremi nutellami je bilo kar nekaj razlik v dodatkih, med drugim je imela nemška nutella najmanj maščob, če se prav spomnim.Citat:
Uporabnik kwa pravi:
vsi ki zagovarjate nemško nutelo.....ste jo sploh kdaj direktno primerjali z drugimi?Citat:
Jaz prav ekstra zarad nutelle hodim v mülera........
jest sem imel pred sabo italijansko, nemško in našo....nemška je bila na zadnjem mestu....
najmanj okusa po nuteli je imela, kar me je pa najbolj zmotilo je, da je bila najbolj pusta
pa prednko kdo zajamra, da ne vem kaj je nutela....nutelo redno kupujem v italiji, in to 3 kilske kozarce....najraje jo pa jem na žlico in brez vsega....mmmmm, tolk ste me zrajcal, že šibam vomaro....
je pa tudi res, vsakemu svoje....naj si postreže z tistim kar mu bolj odgovarja
še dobro da niso povedali kakšnih maščob....Citat:
ravno v tem je štos. pred časom so v reviji VIP naredili teste vseh evrokremov, med drugim tudi italijanske, poljske in nemške nutelle. med tremi nutellami je bilo kar nekaj razlik v dodatkih, med drugim je imela nemška nutella najmanj maščob, če se prav spomnim.
"Veš" iz verižnih mailov?Citat:
Uporabnik kwa pravi:
še dobro da niso povedali kakšnih maščob....Citat:
ravno v tem je štos. pred časom so v reviji VIP naredili teste vseh evrokremov, med drugim tudi italijanske, poljske in nemške nutelle. med tremi nutellami je bilo kar nekaj razlik v dodatkih, med drugim je imela nemška nutella najmanj maščob, če se prav spomnim.
jest milke ne jem več odkar vem, da meljejo stare kure in jih dodajajo kot maščobo v čokolado....fujjjj
čeprav vidim da se norčuješ......Citat:
"Veš" iz verižnih mailov?