Muller Vas osrečuje

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
S takimi in drugačnimi cvetkami!
Še vedno so v letu 2008!
Boga je njihova spletna stran!
nozek-foto_465067_11441773_17586579.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Spletno stran imajo že od začetka v k... Ampak kot pravi NigelM - glavno da imamo par evropskih oaz po SLO, da pobegnemo iz balkana.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Samo da imajo zahodno Nutello.
..ki pa je slabša od naše (Poljske) in čisti đank napram Italijanske....
bonk.gif

ni vse dobro tudi če piše "made in germani"...
ne-ne-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
BMK za njihovo spletno stran.

Samo da imajo zahodno Nutello.

zmaga.gif
tak ko si reko...

Jaz prav ekstra zarad nutelle hodim v mülera........če meni je razliak v okusu, pa da ga hebeššš.....enim je pa vse isto...
Potem pa še usput kak parfumček pade v košaro, kaka hrana za pesa itd.....
Stokrat mi je bolše po einkauf it v mulera ko pa neki lidl.....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja. Sploh ne vem če kaj od naših dobaviteljev nabavljajo, še Coca-Colo (ki jo zadnje čase za naš trg itak polnijo na Dunaju) imajo s avstrijskimi nalepkami
tongue-1.gif

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Jst kupujem pralni prašek v muller-ju in je velika razlika med tem in tistim v mečkatorju (ista ferma praška)

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Pa hrana za dojenčke. Mullerjeva napram čisto enaki iz lekarne ne zamaši flaške in se ne delajo grudice.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa pod "VIZIJA" prazna stran, razen neki bz teksta ob strani... pa kako zidarja poveča, ko greš nanjga... ccc. slaba kvaliteta slike. čudno da si sct dovoli imeti tako krš stran...

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Jaz prav ekstra zarad nutelle hodim v mülera........
vsi ki zagovarjate nemško nutelo.....ste jo sploh kdaj direktno primerjali z drugimi?
jest sem imel pred sabo italijansko, nemško in našo....nemška je bila na zadnjem mestu....
wink-1.gif

najmanj okusa po nuteli je imela, kar me je pa najbolj zmotilo je, da je bila najbolj pusta
frown-1.gif

pa prednko kdo zajamra, da ne vem kaj je nutela....nutelo redno kupujem v italiji, in to 3 kilske kozarce....najraje jo pa jem na žlico in brez vsega....mmmmm, tolk ste me zrajcal, že šibam v
cheer.gif
omaro....

je pa tudi res, vsakemu svoje....naj si postreže z tistim kar mu bolj odgovarja
cheer.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Jaz prav ekstra zarad nutelle hodim v mülera........
vsi ki zagovarjate nemško nutelo.....ste jo sploh kdaj direktno primerjali z drugimi?
jest sem imel pred sabo italijansko, nemško in našo....nemška je bila na zadnjem mestu....
wink-1.gif

najmanj okusa po nuteli je imela, kar me je pa najbolj zmotilo je, da je bila najbolj pusta
frown-1.gif

pa prednko kdo zajamra, da ne vem kaj je nutela....nutelo redno kupujem v italiji, in to 3 kilske kozarce....najraje jo pa jem na žlico in brez vsega....mmmmm, tolk ste me zrajcal, že šibam v
cheer.gif
omaro....

je pa tudi res, vsakemu svoje....naj si postreže z tistim kar mu bolj odgovarja
cheer.gif
ravno v tem je štos. pred časom so v reviji VIP naredili teste vseh evrokremov, med drugim tudi italijanske, poljske in nemške nutelle. med tremi nutellami je bilo kar nekaj razlik v dodatkih, med drugim je imela nemška nutella najmanj maščob, če se prav spomnim.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
ravno v tem je štos. pred časom so v reviji VIP naredili teste vseh evrokremov, med drugim tudi italijanske, poljske in nemške nutelle. med tremi nutellami je bilo kar nekaj razlik v dodatkih, med drugim je imela nemška nutella najmanj maščob, če se prav spomnim.
še dobro da niso povedali kakšnih maščob....
bonk.gif

jest milke ne jem več odkar vem, da meljejo stare kure in jih dodajajo kot maščobo v čokolado....fujjjj
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
še dobro da niso povedali kakšnih maščob....
bonk.gif

jest milke ne jem več odkar vem, da meljejo stare kure in jih dodajajo kot maščobo v čokolado....fujjjj
bonk.gif
"Veš" iz verižnih mailov?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tale spletna stran zmaga: http://www.sct.si

Zanimivo je to, da ob vsem trobljenju "strokovnjakov", kako pomembna je spletna predstavitev, ravno tem trem firmam, ki ste jih navedli, laufa k' svina...

1. Baron in nekaj ljudi okrog njega si je (najbrž se strinjamo?) nabralo toliko, da njihovi potomci ne bodo mogli zapraviti v 500 letih.
Najbrž si je nabralo kaj tudi po tistem, ko so dali narediti (tako) spletno stran?

2. Za C. Selšek, direktorico SKB banke, ki je za eno noč odprla vse sefe, sem napačno prognoziral, da jo bo kakšen od oškodovancev "umrl", ali pa da bo (vsaj) banka propadla, pa nič od tega. Slaba spletna stran gor ali dol...

3. V Müllerju pa je pogosto že v pritličju toliko folka, da komaj prideš do tekočih stopnic za v prvo nadstropje.

Torej dobra/pregledna/zanimiva spletna stran eno figo vpliva na prodajo, promet, uspešnost! In očitno niti ni nujna, kot ti "strokovnjaki" trobijo.

In zanimivo: Müller mi teži z letakom v nabiralnik največ enkrat mesečno, Interspar, ki pa ima del ponudbe popolnoma primerljiv z Müllerjem, pa kljub lastni spletni strani - teži dvakrat tedensko...

Nazadnje urejeno:

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
"Veš" iz verižnih mailov?
čeprav vidim da se norčuješ......
stupid-1.gif

vem iz prve roke....še namig......naše odslužene kure so cenej kot njihove
cool-1.gif

kot se rekel....vsak zase ve, kaj je najbolje....zato ti kar jej nemastne & puste čokolade in nutelle....
cheer.gif