Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
?
Avtor sprašuje, kaj imajop zdaj namesto ZU; U; MU? In jaz sem mu odgovoril, da imajo sedaj normalne ocene, torej od 1 do 5.
Sem jaz kaj drugače odgovoril?
On je samo še povedal, da zraven ocen od 1 do 5 obstaja še NMS (ni dosegel minimalnega standarda), ki je ekvivalent "cveku". Ampak kolikor mi je znano, so NMS že ukinili.
Citat: Uporabnik philips pravi:
On je samo še povedal, da zraven ocen od 1 do 5 obstaja še NMS (ni dosegel minimalnega standarda), ki je ekvivalent "cveku". Ampak kolikor mi je znano, so NMS že ukinili.
Citat: Uporabnik philips pravi:
če karkoli razumem potem itak pri glasbi šteje teorija, pri telesni vzgoji pa za ocene niso doseženi časi absolutno ampak relativno (torej če se res trudiš, lahko imaš 5 tudi če si popoln antitalent)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.