mozzila: videi, igrice ne dela, kako vstaviti vtič

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Torej, adobe ni očitno posodobljen, posledično se ne predvajajo videi (yt npr.).
Grem na support stran mozzile in sledim navodilom za ponovni upload adoba. Shranim program in zaprem mozzilo, zaženem adoba flash player in se mi pri 75% nalaganja ustavi z obrazložitvijo: poskusi znova ( za nadaljevanje naj zaprem mozzilo)!!!
confused-1.gif

WTF, katero mozilo hudiča, če je zaprta!!! Dobro, si rečem, klikam gumb poskusi znova in tako z muko naložin 96% programa nato stop, samo gumb poskusi znova in klik nanj ne pomaga nič. In tako AFP ne morem naložiti.
Kaj me j.ebe in kako naj vstavim te p.ofukane vtičnike, da bo lisica spet uporabna?

OFF: sorry za besednjak, poln kufer imam tega pedenanja brskalnikov.

lp

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Naložo chrome. Ima že vključen flash player in ne rabiš nič drugega instalirati.

5. avg 2011
1.055
196
63
Okolica Ormoža
Jaz sem ob podobnem primeru šel s kombinacijo tipk Ctrl+Alt+Delete šel v Upravitelja opravil ter nato na zavihek Procesi (imam Win7). Tam sem videl, da proces Mozilla še teče in sem ga tam končal. Poskusi, če bo šlo.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
jaz sem si pred leti na ninite.com ustvaril exe datoteko z flash, javo in shockvawe kodeki. in si vsak mesec ali po potrebi namestim najnovejše zadeve. dela. brez tistih butastih javinih zaganjalnikov in-ali flashovih fint...