Mozilla Thunderbird

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Dober dan
V službi imam za pošto nameščeno Mozillo thunderbird. Moti me samo to, da je v opravilni vrstici toliko odprtih ikon za mozillo. Se mi zdi da se z vsako posodobitvijo mozille pojavi nova, dodatna ikonca. Kako naj naredim, da bo samo ena?? Zdaj jih je že 6
confused-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.815
842
113
toti Maribor
Vidim da imaš še XP. S tem ti bo pobrisalo vse stare ikone. Tu je rešitev:

1.) Pojdi v register z ukazom regedit in poišči HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\TrayNotify pobriši IconStreams in PastIconsStream

2.) Odpri task manager CTRL+ALT+DELETE in zapri proces Explorer.exe

3.) Nato datoteka in novo opravilo ter napiši explorer. To je to.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Sem naredil tako kot je napissano, ampak ikone ostanejo. Sem prilepil še sliko, kako se mi zažene thunderbird.
Potem, ko minimiram pa se mi pokažejo vse ikone v tray.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.815
842
113
toti Maribor
Ko klikneš enkrat se ti odpre 6x? Najprej si shrani pošto in deinštaliraj thunderbird ter ga nato ponovno inštaliraj. Druge rešitve ne vidim. Za take zadeve ja uporabljam mozbackup, ki ga zaženem pred vsako nadgradnjo.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Jp 6x se zažene. saj si vsak mesec naredim backup z mozbackup. Hvala za pomoč, bom v kratkem poskusil še zbrisat, ter ponovno inštalirat.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Pozdravljeni,
da ne odpiram nove teme, me zanima sledeče, zakaj mi ne odpre oziroma poveže na na določeno stran, ki jo kliknem v prejetem sporočilu v Mozilla Thunderbird.

Hvala za odgovor in lep pozdrav Franci