Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dober dan
V službi imam za pošto nameščeno Mozillo thunderbird. Moti me samo to, da je v opravilni vrstici toliko odprtih ikon za mozillo. Se mi zdi da se z vsako posodobitvijo mozille pojavi nova, dodatna ikonca. Kako naj naredim, da bo samo ena?? Zdaj jih je že 6
Vidim da imaš še XP. S tem ti bo pobrisalo vse stare ikone. Tu je rešitev:
1.) Pojdi v register z ukazom regedit in poišči HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\TrayNotify pobriši IconStreams in PastIconsStream
2.) Odpri task manager CTRL+ALT+DELETE in zapri proces Explorer.exe
3.) Nato datoteka in novo opravilo ter napiši explorer. To je to.
Sem naredil tako kot je napissano, ampak ikone ostanejo. Sem prilepil še sliko, kako se mi zažene thunderbird.
Potem, ko minimiram pa se mi pokažejo vse ikone v tray.
Ko klikneš enkrat se ti odpre 6x? Najprej si shrani pošto in deinštaliraj thunderbird ter ga nato ponovno inštaliraj. Druge rešitve ne vidim. Za take zadeve ja uporabljam mozbackup, ki ga zaženem pred vsako nadgradnjo.
Pozdravljeni,
da ne odpiram nove teme, me zanima sledeče, zakaj mi ne odpre oziroma poveže na na določeno stran, ki jo kliknem v prejetem sporočilu v Mozilla Thunderbird.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.