Mož, ki je premagal Amazonko (Big River Man)

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Pravkar na SLO1. Kje Strela splita, da ju ne ukradejo?
Hvalita se za alkoholizmom, prehitro in nezbrano vožnjo pod vplivom alkohola, protekcijo pri policajih, doživljensko (pazi to, edini Slovenec, ki jo ima
evil.gif

Pa smo šele malo čez 1/4 dokumentarca.
aplauz.gif

Režiser si ju je bogato privoščil, pa jima zgleda sploh ni kapnilo.

LP,

Milan

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
smile-1.gif
Martin Strel JE legenda.

Edina stvar, ki ni uspela Chuck Norrisu, preplavati Amazonke.

Kljub vsemu je se naprej plaval in pil

grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
To je blo pred pol leta že na torentih....
stupid-1.gif

V kateri jami živiš?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
To je blo pred pol leta že na torentih....
stupid-1.gif

Aha, meniš, da sem v pol leta kaj zamudil, sta Strela medtem čudežno postala normalna?

Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
V kateri jami živiš?

Kot kaže daaaleč stran od tvoje in Strelove.

LP,

Milan

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaki plavalec. Malo plava, popije kaj in poje, nato pa zvečer počiva na obali.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mali bi rad s fotrom zaslužil. Saj verjetno tudi je.

Predstavlja ga kot največjega ubožčka, kot faking mučenca. M. Strel je alkoholik, ženskar, gembler, nastopač, željan slave ...

Sicer pa ... če je znal dobro izkoristit svoj položaj, svaka čast. Baje ima vilo v hollywoodu in polne žepe cvenka. Najbrž ima dovolj, da ga bo kmalu pobralo, glede na to, kako živi, tako da mu ne bo ratalo vsega zagemblat, bi pa znal pomoje malega spravit na beraško palico.
evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.157
11.038
113
kod Džej-Zija
Vse lepo in prav, ampak ko je ta k***c od Naplavine hotel biti športnik leta in imeti status vrhunskega športnika, je šel pa v svoji samovšečnosti samo pikico predaleč.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, zdaj že deca na Everest pleza
smile-1.gif
ni vrag, da ne more Strel priplavat v cvičku na vrh...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.157
11.038
113
kod Džej-Zija
Ampak tista deca ni alkoholik z XXL vampom, je vrhunsko treniran mulc, pa še konkretno podporo je imel v dveh alpinistih (foter in njegova bejba) ter petih šerpah. V lepem vremenu se to da. Če iz vremena nastane štala, se zgodi pa tole:
http://www.zurnal24.si/svet/pustili-so-ga-umreti-na-mount-everestu-172948/clanek
Naplavina pa ni in nikoli ne bo v fizičnem stanju, da se privleče tja gor, razen morda s helikopterjem.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Stvar je takšna, da sem se pred letom preselil v isti blok kjer je on
smile-1.gif
In predno je šel v Ameriko je bila vedno parkirana njegova mazda pred blokom. Zdaj ni ne mazde ne njega, sem ga pa videl kaka 2 mesca nazaj ko je prišel nazaj za en teden. Zdaj, če je moja soseda njegova bivša žena ne vem, sigurno pa ni ista s katero je imel tistega sina iz filma. Se mi zdi premlada pa drugač je zelo fajn.