Motorola V3 razr..odlep.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Dobil sem Motorolo V3 ohranjena kot nova vendar zaklenjena na SI mobil, ideja ? KAKO jo odkleniti za druge kartice.?
Že vnaprej HVALA :
nahrung002.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Gres na Simobil in ti ga takoj zastonj odklenejo. Brez papirjev ali cesarkoli drugega. Lp

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
A si dobil papirje zraven ? pojdi na simobil in oni odklenejo. Ali ni bilo rečeno s strani simobila, da brez papirjev nič.

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Simobil ne zahteva nobenega računa. Odklene brez problema, samo da je zaklenjen na njihovo omrežje

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne račun, list kjer je napisana imei številka. Neki časa je bilo potrebno pokazati (ukaz s strani simobila), če si dal uradno s strani simobila za odklep aparata.

Nazadnje urejeno:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik retro pravi:
No to z si mobilom ne vem, bom vprašal ,sicer bi se pa lotil tega kar sam če bi šlo.

bo šlo edino če imaš orodje.
nesi na simobil če je simobilov
ne rabiš nobenih papirjev.
če ni simobilov pa se oglasi

I

Izbrisan uporabnik 3287

Pri simobilu ti odstranijo baterijo, pogledajo imei in takoj odklenejo. Baterijo pa le imej napolnjeno.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Danes sem nesel telefon na si mobil, in prijazno so mi ga poskusili odkleniti in kljub trem poizkusom ni šlo, sicer mi je povedano da bi naj še morali pridobiti neko drugo kodo in iiiin ,mi je bilo povedano da naj bi morda že poiskuso nekdo odklenit itd,

Kaj sedaj?