Motorola milestone ali SE vivaz?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Torej odlocam se za nakup enega izmed omenjenih aparatov.Kater je bolsi?Kaj priporocate.Prosim za cimprejsni odgovor.Hvala

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Motorola ftw.
Motorola milestone je odličen android telefon, ki je motorolo usmeril na pota stare slave. Vbistvu je milestone v vseh pogledih bolša od vivaza. Že če začnemo pr ekranu. Motorola pa capacitive, vivaze pa reseitive....da os-ja, kvalitete izdelave, hitrosti, sploh ne omenjam

Nazadnje urejeno:

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Motorola ftw.
Motorola milestone je odličen android telefon, ki je motorolo usmeril na pota stare slave. Vbistvu je milestone v vseh pogledih bolša od vivaza.

To iz izkusenj al kako?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Sem mel milstonko v rokah in je zakon telefon, bi jo takrat skor kupu, če mi ne bi bla draga (zdej je cena nižja). Vivaza sicer še ne, ampak že zdrava logika ti pravi, da je motorola boljši telefon. Hoj na gsmareno in primerjaj oba aparata. Ti bo takoj jasno...
Zdej, ti glede OS-ja ne morem govorit. Eni so pač symbian fani in jim je vse drugo brezveze. Tukaj moraš sam ugotovit, kater os-ti je dober. Če si navajen symbiana in je to zate "edini pravi os", ti bo android telefon v *****.
Jaz na tvojem mestu ne bi sploh razmišljal kaj vzet, ampak ljudje smo si različni.

Nazadnje urejeno:

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Sem mel milstonko v rokah in je zakon telefon, bi jo takrat skor kupu, če mi ne bi bla draga (zdej je cena nižja). Vivaza sicer še ne, ampak že zdrava logika ti pravi, da je motorola boljši telefon. Hoj na gsmareno in primerjaj oba aparata. Ti bo takoj jasno...
Zdej, ti glede OS-ja ne morem govorit. Eni so pač symbian fani in jim je vse drugo brezveze. Tukaj moraš sam ugotovit, kater os-ti je dober. Če si navajen symbiana in je to zate "edini pravi os", ti bo android telefon v *****.
Jaz na tvojem mestu ne bi sploh razmišljal kaj vzet, ampak ljudje smo si različni.

Cist vseeno glede OS.Nisem navajen na symbian,tko da bo kr motorola moj nasledn telefon.Hvala.

Sporocim kasnej prvi vtis
smile-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Si se pametno odloču. To boš v prosti prodaju kupu? Če keš ni ovira, bi blo pametno počakat na milestone 2, ki po zdej enkrat baje prišla v evropo.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Si se pametno odloču. To boš v prosti prodaju kupu? Če keš ni ovira, bi blo pametno počakat na milestone 2, ki po zdej enkrat baje prišla v evropo.

Ewo sm kupu sm ga.

Prvi vtis je super.Slide je lepo narejen,tipke se super odzivajo.Mi ni zal da sem ga kupil.Trenutno se pa polni =))

misi

Pripravnik
18. sep 2008
42
0
6
Milestone kot telefon je vredu, samo Motorola kot brand, zaradi svojega ingorantskega odnosa do neamericanov mene vec ne vidi. Zalostno kako jih mora folk prisiljevat v to, da se nam posveti....

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
2 dni po tem ko sem nabavil milestonko,je sodelovc kupil vivaza
smile-1.gif

Tko da sem imel moznosti da mal primerjam med sabo.Je kr uredu telefon vivaz.Samo se mi zdi motorola kr bolsi.Pa ne zato ker ga mam jest...

B81

22. jul 2007
37.628
10.922
113
Ah...težji, razen androida v ničemer boljši od vivaza...vivaz s svojo obliko pade v žep, je majhen, lahek...ta dva telefona skoraj ne gre primerjati. Aja, mam vivaza, kolega pa milestone-a.
grin1.gif
Tudi ne razumem, zaradi česa je toliko več vreden.

B81

22. jul 2007
37.628
10.922
113
Ja, da mi bo šel prenos podatkov, dragoceni čas in baterija....kul...
smile-1.gif

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
A nima Vivaz Symbiana? Če ima, pol gre gor Garmin, pa si odpikal potrebo po prenosu podatkov.
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.628
10.922
113
Saj zato imam symbian, ker nimam prenosa podatkov zakupljenega pri 3zame...