Motorcek za zaklepanje prtljaznika - VW Fox

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Zeni ze lep cas ne dela motorcek centralnega zaklepanja pri Foxu oz. so ga na servisu odklopili, ker se tako malo uporablja, da ni hotela imeti stroskov se s tem. Bi pa malo pogledal po ebayu in podobnih straneh, ce se da dobiti kaj ceneje.. Kaj naj iscem? Nemscina jaz ne spljoh..
redface-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Išči po ebay.co.uk in levo spodaj označi lokacijo Europe. VW trunk central locking Je pa verjetno to kar standarden motorček, tak da bi razlčni modeli vwja lahko imeli istega.Priporočam, da preveriš serisjko številko motorčka, pa potem poiščeš.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Probaj še tu vprašat.Ima motorčke za 20 eur.Zgleda so kar standardni.

Avtooprema, Dejan Glavač s.p.

031332349

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Sem mu poslal mail. Bom pocakal odgovor od njega, nato dalje..

BTW: ce mogoce ves... ne dela niti kljuc za dalinjsko zaklepanje. Je resitev samo uradni servis, da programirajo nov kljuc, ali to lahko naredi tudi kaksen "popoldanec"? Ok, dopuscam moznost, da je zanic sprejemnik.
rolleyes-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
BTW: ce mogoce ves... ne dela niti kljuc za dalinjsko zaklepanje. Je resitev samo uradni servis, da programirajo nov kljuc, ali to lahko naredi tudi kaksen "popoldanec"? Ok, dopuscam moznost, da je zanic sprejemnik.

Danes prebrskal pol interneta za resitev z daljincem. Zanimivo je bilo, ker je ledica posvetila. Sem nasel na internetu ena navodila o programiranju. http://www.autokeysquad.com/vw-remote-fob-programming-guide
S tem postopkom ni slo. Prejle sem sel pa se 1x do avta, ker mi ni dalo miru. Kontakt, tipka za zaklepanje avtomobila.. VOILA
cheer.gif