MOTO GP - Malezija

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Skakal je pa tko, k da je vse dirke zmagal in si sam privozil naslov...[censored]čina španska
smirk-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kva so malezijci delal ej....kt da bi v italiji dirkal!
cheer.gif

Nisem verjel da je to sloh še možno v Moto GP tolk zadaj bit in zmagat! Sam in samo Rossi to zmore!

Lorenzo je pa hiter patetik...bomo vidli kaj bo 2012 naredil, naslednje leto bo mel še odlično podlago 800 kubov Yamaho by Vale, pol 2012 pa se bo malce zakompliciral zanj.
smirk-1.gif

Hvala pa Lorenzu, da je razpizdil Rossija.
evil.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Lepa bo drugo leto
evil.gif
in da vidmo jokico kako bo dirkal sedaj ko ima naslov. K.čil se je da pol ne bo popuščanja do konca sezone..

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Rossi je spet dokazal, zakaj je bil devetkrat svetovni prvak. Iz enajstega mesta do zmage-to je zmožen le malokdo. Upam, da bosta oba z Lorenzom preostale dirke vozila na polno, pa bomo videli, kdo je boljši. Lorenzo je zelo hiter, ampak se mi zdi, da se je že začel nekoliko obremenjevati z Rossijem.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Vidi se da je Rossi že skoraj ozdravljen kar se tiče padca...in res, kapo dol, da je prisel iz 11. na 1. mesto , dirke se nisem uspel pogledati,ampak imam posneto.
smirk-1.gif

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Ja to sm tut jst vidu
smile-1.gif
Spies je čaku mal pol pa reku ko te šiša in se odpelu naprej.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lepo se vidi kdaj je bil "ozdravljen" ko je začel spet nogo spuščat na bremzanju.

Takrat ko drsa z nogo, takrat se "trudi" oz. se dela širokega....pav efekt.
cheer.gif

PS. Ko boš gledal dirko, posluši navijače v Maleziji!
cheer.gif
Ko Rossi prehiteva jim kar trga pa niso polne tribune oz. velikanski objekt pa se sliši ko Italija. Še v španiji ima ogromno navijačev, prav neverjetno kakšev "vpliv" ima Rossi po celem svetu oz. njegovo dirkanje.

stonerrossi_01.jpg

Nazadnje urejeno:

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Rossi je car, pa tak faconar pač, se ne obremenjuje z ničemer preveč, ne jamra čez druge če mu ne gre in zna pohvalit ekipo ko mu gre.

Lorenzo je pa Alonso, pameten ko zmaga, ko mu ne gre pa je vsak drug kriv....

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Malo povzetka dogajanja, "čestitke" Spiesa, Rossija, zastava v ketni, po podelitvi pokalov ****** k mehanikom,...
Lorenzo pač nima namena biti najbolj priljubljen dirkač. Je pa hiter. Tudi če se Rossi ne bi poškodoval, bi bila težka.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
"Lorenzo pač nima namena biti najbolj priljubljen dirkač. Je pa hiter. Tudi če se Rossi ne bi poškodoval, bi bila težka."

Tu se pa motiš, Lorenzo prav dela na tem, da bi bil prilubljen kot Rossi izpade pa kot slaba kopija. Je patetičen, ko mu ne gre se jokca in tako zgubi ogromno navijačev.

Hiter je zelo, sam Rossi hiter čez celo sezono? Ali pa Rossi dober ko pride do duela? Nima za burek. Sezona je dolga in Lorenzo naje*** ravno proti koncu sezone Phillip Island, Malezija, Motegi ipd. so Rossi happy hunting groundi in lahko zaostaja tudi za zmago do teh dirk pa jaz stavim nanj da zmaga do konca sezone.

Lorenzo je tudi po dirki v Motegiju pokazal da je jokca in še bolj nestabilen kot Casey, ko se je dobesedno premagal sam, ko je Rossi pritisnil nanj 2008. Če letos ne bi bil Rossi poškodovan se bi krepko sprla tudi ob stezi in meli bi kaj za videt! Verjetno padec na dirki kot posledica dogfighta, kar bi blo....epsko.
evil.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Še najbolj mi gre na k. z kvazi oponašanjem Rossi skečev po zmagah
bonk.gif
res izvirno. Je hiter sigurno, antipatičen pa tudi u pm.

Rossi pa itak: I push forward
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Danes sem si ogledal tekmo ( hvala kurcu za T2 snemalnik
grin1.gif
).

Samo HUDO lahko rečem, lorenzo je pa pussy ker ni upal dirkat kot se dirka...za kazen se mu je pa se zastava zapletla v gumo =))

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kaj je bilo s Spiesom, to sem jaz spregledal ob dirki, tudi v tem videu nisem opazil
frown-1.gif

Mimogrede, zanimivo, da omenjate Alonsa, meni je najprej padel na pamet Vettel, ce moram potegniti primerjavo
evil.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kaj je bilo s Spiesom, to sem jaz spregledal ob dirki, tudi v tem videu nisem opazil
frown-1.gif
Tudi jaz sem ob ogledu dirke to spregledal. Na videu pa se lepo vidi tam nekje od 0:40 naprej.