Res je užalil sem uradno osebo...sem se potem pozanimal kaj mi je napisal in za to vrsto prekrška je navišja kazen 420€.
Nisem se zadrl pač rekel glejo "murija", policaj me je slišal in takoj zahteval dokumente, nekako sem že takoj dobil občutek, da bom dobil kazen, vendar si nisem mislil, da v taki višini...in sem tudi sodeloval in brez ugovarjanja dal dokumente. Ko sem pa videl znesek...takrat pa nisem bil več prijazen
Bolje bi bilo da bi bil tiho, res pa je da nisem s tem nič slabega mislil, kot da bi rekel glej policaji, kapsi....meni se to ne zdi žalitev....
uglavnem plačal bom, ker kot sem bral na netu, se je počutil ogroženega, užaljenega in če on tako presodi mi lahko napiše kazen in jaz tukaj nič ne morem.
Sem si že stokrat rekel, da bom poilicaje pustil pri miru...ker očitno jim že samo moj pogled vzbudi željo po pisanju plačilnih nalogov....
aja glede priznanja, to sem priznal vam in ja res sem rekel murija, policaj je slišal potem je bila pa debata o tem ali je prav slišal ali ne zaključena, nisem se pa strinjal zato tudi nisem podpisal, samo s tem nisem nič naredil.