Danes sem videl v hrbet dve ženski, ki se držita za roke in hodita pred mano. Obe v allstarkah, dolge lase, neka črna metalska majica, obe imata kikle. Vendar je bila ena res ornk ženska, ramena široka, biceps velik, roka večja od moje. No, ta druga je bil moški
Mogoče bi lahko nosil škotski kilt, vendar Škoti na to ne bi oblekli strgane majice od Metallice in allstark.
Isto sem videl v petek na maturantski paradi tipa, ki iz torbe privleče kozmetično ogledalo in si popravlja frizuro. Dve sekundi zatem že ***** svojo žensko, da nej pazi na njegovo frizuro. Seveda emo stil, na eno oko ni videl, ker so mu lasje viseli čez.
Dalje na faksu gledam nekega tipa, ki nosi špange v laseh.
A je to normalno? Kaj ženska vidi na moškem, ki se obnaša babje? Mogoče je prednost v tem, da moški lahko nosi tvoje obleke, ti pa njegove. Moški so postali poženščeni, žalost. Preveč prostega časa, preveč moderni časi bi rekel.
Kaj pa vi mislite?
Isto sem videl v petek na maturantski paradi tipa, ki iz torbe privleče kozmetično ogledalo in si popravlja frizuro. Dve sekundi zatem že ***** svojo žensko, da nej pazi na njegovo frizuro. Seveda emo stil, na eno oko ni videl, ker so mu lasje viseli čez.
Dalje na faksu gledam nekega tipa, ki nosi špange v laseh.
A je to normalno? Kaj ženska vidi na moškem, ki se obnaša babje? Mogoče je prednost v tem, da moški lahko nosi tvoje obleke, ti pa njegove. Moški so postali poženščeni, žalost. Preveč prostega časa, preveč moderni časi bi rekel.
Kaj pa vi mislite?