Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
visok nogometaš tale tvoj sin mura. Od moje punce nečak je velik 185 pa star 13 Tud nogomet trenira
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
47 številka ni več noben bav-bav, tako da jo imajo vse trgovine, ki vsaj malo kaj dajo nase
Problem se začne tam od 49 dalje
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
ampak res, a se mi samo zdi ali pa so otrovi dandanes dejansko večji, kot so bili včasih.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
kje iskati, čevlji, casual obutev, supergi,....?
Citat:
ampak res, a se mi samo zdi ali pa so otrovi dandanes dejansko večji, kot so bili včasih.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Se ti zdi? Mi smo se pa zadnjič ravno pogovarjali ko smo sedeli v enem kafiču pred eno Mariborsko gimnazijo in so v času odmora začeli ven lest "osnovnošolci". Pa smo naposled ugotovili da so ti nizkorastli otroci dijaki gimnazije. Mislim da je ravno obratno, otroci so vedno bolj slabotni, slabše grajeni.. pač moje mnenje...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Se ti zdi? Mi smo se pa zadnjič ravno pogovarjali ko smo sedeli v enem kafiču pred eno Mariborsko gimnazijo in so v času odmora začeli ven lest "osnovnošolci". Pa smo naposled ugotovili da so ti nizkorastli otroci dijaki gimnazije. Mislim da je ravno obratno, otroci so vedno bolj slabotni, slabše grajeni.. pač moje mnenje...
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
ne, ti si vedno nižja...