Moška denarnica

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Ima mogoče kdo, ali pa je že kje videl kako malo moško denarnico za v žep. Te klasične mi gredo že posebej na živce, debeline 3cm, 15 raznih predalov in potem imam vse žepe raztegnjene. Rad bi nekaj lahkega, tankega, brez predalov, itak imam samo tri kartici (eno plačilno, druga je zdravstvena, tretja pa osebna izkaznica), ne rabim posebej predalov za kartice, pa posebej za kovance.
tongue-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
v alpinisticnih stacunah imas podobne denarnice. niso pa kul, ker niso iz usnja ampak najlona. so pa majhne ampak ne sprejmejo ravno 500 eur bankovca, meni to ni problem
smile-1.gif

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik madmax pravi:
Zerly:Mogoče veš kje kaj takega prodajajo...

to na sliki sem dobil na tem naslovu... vprašljiva je kvaliteta

poglej si še na ebay

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ

Jaz imam to varjanto ki se 2x prepogne, sicer jo imam v avtu za kartice in dokumente, zdravstveno, ampak je namenjena
nošenju vsak dan. Jaz sem mojo kupil v eni hudi trgovini v londonu, jih pa dobis na ebayu, kakega vittona za 70€...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ

Jaz imam to varjanto ki se 2x prepogne, sicer jo imam v avtu za kartice in dokumente, zdravstveno, ampak je namenjena
nošenju vsak dan. Jaz sem mojo kupil v eni hudi trgovini v londonu, jih pa dobis na ebayu, kakega vittona za 70€ ...

Ki ga pa dobiš za 70€?