mormoni

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
sem ravno na nešnl džiogrefiku gledal en dokumentarc o telih tičkih. čisto simpatični se zdijo. vse samo ena žurka in novoletni plesti. me prav ima da bi šel tja. hecno je ko ženske zberejo moža. potem pa še nekaj starešine odločajo. ampak ne vem če mož lahko reče ne. potem pride problem, da bi me kaka grda zbrala. ali pa celo več njih...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.684
113
Polygamisti....

Isto se jaz sprasujem...te zapeca grda...a lahko reces ne
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Kakor v vsakih verah, imaš ekstremiste, ki so javnosti "zanimivi". Te, ki se jih spoznal, so bili zelo "mild" oblika. So šli na misijone, so se poročili, niso prakticirali drog (in alkohola)... Vsi pa zelo lepo vzgojeni, odprti, pripravljeni prisluhniti sočloveku...

Nebi metal vse v isti koš, samo zato, ker so predvajali oddajo na "džiogrefiku".

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Včeraj je bila ena oddaja na istem programu. Poligamisti. Sam dec je mel 3 babnce, ampak vse tri ..hm.. brrrr. Raje sem sam do konca življenja, kot take tri. No, hčer je bila pa kr, še postava. Ker pa nisem gledal vse, nevem kake zakone imajo, videl sem samo, da jih je Bog kao poslal na svet, da se razmnožujejo. Več žena, več otrok. Jih pa tut jebe gnar, gre kr nekaj denarja za futr.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Seveda je drugačna. Mejduš, pa ti posluš tri babe, ko se razpričajo. Da si pa še njihov dec, te raztrgajo tik tau. Sam štajrke poglej
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
to je ta oddaja. kaj pa tisti z dvema ženama. tisti dve sta bili pa kar luštni. potem mlajša reče, če bo preveč dela mu bomo pa zrihtale še eno ženo, da bo za varuško.
zmaga.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Včeraj je bila ena oddaja na istem programu. Poligamisti. Sam dec je mel 3 babnce, ampak vse tri ..hm.. brrrr. Raje sem sam do konca življenja, kot take tri. No, hčer je bila pa kr, še postava. Ker pa nisem gledal vse, nevem kake zakone imajo, videl sem samo, da jih je Bog kao poslal na svet, da se razmnožujejo. Več žena, več otrok. Jih pa tut jebe gnar, gre kr nekaj denarja za futr.

Nekaj je narobe z njimi pomoje. Recimo s to hčerjo in njeno biološko materjo. Kot da se sorodniki med sabo parijo... En tak zelo specifičen obraz imajo. Podobni so huteriti (je tudi oddaja na NG). Pa zelo so nagnjeni k rdečici na licih. Pa ne vem ali je pritisk ali kakšna kožna bolezen. Spet nekaj kar prenašajo z inbreedingom :D

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Lociti je treba med "normalnimi" Mormoni (aka., Cerkev Jezusa Kristusa Svetih iz Poslednjih Dni), tistimi, ki jih najveckrat vidite po mestu kot 20-nekaj mulce in mule v crnih hlacah in belih srajcah - ki so pac samo malo "eksoticna" krscanska veja, s posebnim spodnjim perilom, lepimi templji, in rituali, spizdenimi Prostozidarstvu... (Ok, pustimo ob strani to, da bodo, ko bodo umrli skupaj z vsemi svojimi sorodniki dobili svoj planet za upravljat, kot lokalni "vice-Bog" - nic bolj cudno kot "mainstream" vere
smile-1.gif
)

In Fundamendalisticnimi mormoni (beri: Opus Dei/Talibani/Fundamentalisticni kristjani mormonizma ), ki so se vedno poligamisti in na sploh malo do pretezno ruknjeni?
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:

Nekaj je narobe z njimi pomoje. Recimo s to hčerjo in njeno biološko materjo. Kot da se sorodniki med sabo parijo... En tak zelo specifičen obraz imajo. Podobni so huteriti (je tudi oddaja na NG). Pa zelo so nagnjeni k rdečici na licih. Pa ne vem ali je pritisk ali kakšna kožna bolezen. Spet nekaj kar prenašajo z inbreedingom :D
dobro poznaš kako zgledajo ljudije katerih starši so bili v bližnjem sorodstvu? mogoče imaš kakega takega v družini?
evil.gif

sicer je pa kolikor sem razbal to bolj majhno mestece, kar je čudno saj imajo ogromno otrok
17758-icon_confused.gif
. nimajo recimo trgovine s cunjami, pa tudi na plesu je bilo bolj malo ljudi. sicer so pa zgledali kar normalni. edino ni mi jasno kaj naredijo z moškimi, ki jih nobena ne izbere. če ima eden tri žene potem sta dva brez žena...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Haha... Ravno na poti domov sta do mene pristopili dve mormonki :D ... Če poznam mormonsko knjigo al neki tazga...,. Pa jst, itak, da poznam, pa me pobara, o čem se pa gre :D ... O nečem kar me ne zanima, lahko gremo pa skp na pir :D... jo je kr odnesl :p

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ne. tukaj so bili samo hepi hepi mormoni.
sicer pa so vrjetno ostale krščanske ločine naredile še več masakrov...