Montaža wooferja

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Živijo!

Zanima me kje v Ljubljani ali okolici (Vrhnika, Logatec, Postojna) bi mi to lahko čim ceneje naredili?

Pa kakšna je cena z montažo in vsem kablovjem
cheer.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Radio Vili - sam imam dobre izkušnje z njimi. Sicer se da verjetno kje dobit kaj cenejšega samo tukaj je zihr narejeno dobro. Lahko pa na forumu kontaktiraš sergio-ta, ki se je tudi nekaj časa ukvarjal z montažo avtoakustike, samo ne vem če je še vedno v tem poslu.

Cena kablovja je tako od oka kakšnih 70€. Odvisno kakšno kablovje potrebuješ. Za ceno montaže ne bi vedel koliko je ampak če boš sam prinesel komponente zna bit verjetno nekaj dražje, kot če vzameš zvočnike in ojačevalce pri montažerju.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
To, da je Vili mojster vem
cool-1.gif

Fora je v tem, da imam en star woofer in ojačevalec doma. In to bi dal v avto, ki sem si ga sedaj kupil kot 2 avto pri hiši
cheer.gif

Ne rabim kakšne kvalitete, samo spomin na dobre stare dni
aplauz.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
@ Fetici

Če boš sam doma vlekel, se meni doma valja še 3,5m+0,4m(masa) 50^2 kabla, 3,5m 10^2 kabla in dva stereo cinch kabla 5m. Če te bi zamikalo pa malce več moči imam na zalogi pa tudi old school ojačevalnik Steg 310.2 (AB klasa, 2*310W RMS ali 1*1200W RMS na 4Ohm ). Če ti kaj od tega pride prav, mi piši na PM, pa se zmeniva za ugodno ceno
smile-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Sem videl, da je set kablov okoli 30 €, poteom bom pa res sam poskusil napeljet!
smile-1.gif

Sam upam, da ne bo avto zjutraj samo še oglje
hysterical-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Najprej odklopi akumulator, potem pa veselo na delo.
Napajalni kabel potegneš po levi strani, RCA po desni.
Napajalni kabel probaj speljati ob zajli za gas, če nebo šlo bo pa potrebno narediti luknjo čez požarno steno.
Mesto kamor boš dal maso pa dobro zbrusi in močno zategni vijak!

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
467716-post_slo.gif

Tak ko ti je reko mojster......

Pa najprej poišči lukno, ker ima večina avtov puščeno neko lukno za "dodatno" kablovje...... Kable pa boš že znal nekje napeljat....eni jih majo levo eni desno eni celo po sredini....pač poljubno, oz odvisno kaki avto maš pa kje najbolj paše.....

Ja pa extra bodi pozoren ko boš priklopil maso......čeprav se ti bo zdela površina "čista" in brez barve, še vseeno malo z kakim manjšim fleksom pobrusi....(jaz sem naprimer mel tam ko je pas fiksiran).......ker če mase neboš vredu priklopil, si boš skuril ojačevalec ali pa cel avto.....

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
meni so nardili na car audio empire na tacenski al tam nekje v tacnu. špila. pa ni blo drago.