Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kolega mi ponuja nov 24 incni dell-ov hdmi lcd monitor za dobrih 250 eur, kar se mi zdi dobra ponudba. zanima me, ali se da racunalniske monitorje montirat na steno? podobno kot lcd televizorje, z nastavljivim naklonom?
poglej, če ima monitor zadaj luknje in ravno površino, da lahko na njega pritrdiš nosilec. Če ima, potem se da, samo cene za nosilce so zasoljene - 100€+
Nosilec 10x10 cm (standard za monitorje) se dobi že za 10 EUR (Evertone) oz. 20 EUR (Vogel's). Če pa hočeš še naklon (od -5% do +10%) boš pa odštel za njega 25 EUR. Dobiš v vsakem BB, za vsak slučaj pa vseeno preveri razdaljo med vijaki zadaj na monitorju...
Če je razmak med vijaki 20x10 cm oz 20x20 cm, pol maš za 30 oz 35 EUR (brez naklona/naklon) - Vogel's. Je pa še en Everton, malo bolj masiven z naklonom za 24 EUR. Izmeri najprej zadaj na TVju, pa se oglasi...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.