Monitor

simonxy

Zelenc'
24. okt 2013
3
0
1
Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.848
681
113
Jaz bi priporočal, da se izogibaš TN matrikam. Na tako veliki zadevi ti bodo že sredina in robovi kazali drugačno barvo zaradi malenkost drugačnega vidnega kota.

Sicer pa ne morem da ne bi pokomentiral opisa monitorja na mimovrste
grin1.gif

Citat:
Plošče AH-IPS oddajajo manj žarkov gama kot standardne plošče TN, zato barve prikazujejo enakomerno tudi pri 178-stopinjskem kotu gledanja in med vrtenjem.

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Neverjetni so...
hysterical-1.gif

Btw. tudi sam priporočam IPS oz. TN matrike ne kupim več.
zmaga.gif

simonxy

Zelenc'
24. okt 2013
3
0
1
Hvala za mnenje. Sicer bi težko pričakoval kaj drugega od uporabnika, ki si je nadel ime philips
smile-1.gif

Glede žarkov gama - to je kopirano besedilo iz uradne philipsove strani.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Če bi zasloni oddajali gama sevanje mi tu nebi več nič pisali. Forum bi bil prazen
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.657
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...
Da si sposodim temo. Nekaj časa nazaj sem po dolgem času izklopil računalnik. Ko sem ga ponovno prižgal, mi je monitor samo nekaj mežikal, ko pa sem ga kar nekajkrat ugasnil in spet vklopil je le začel delovati. Do včeraj je deloval bp, ko pa sem včeraj računalnik ugasnil in ga danes spet prižgal, pa spet ista težava. Vklopil se je, za sekundo prikazal čez cel ekran znak LG, potem pa nič. Ko sem ga nekajkrat ugasnil, se je za trenutek prikazala slika, ampak je takoj izginila. Sedaj monitor ne deluje.
Napaka je v monitorju, sem preizkusil drugega! Kaj je narobe in ali se popravilo izplača?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Lahko, da je šla žarnica za osvetlitev. Če je to, se splača popravit..no, odvisno od starosti monitorja.

yusufe

Zelenc'
3. okt 2013
18
0
1
Velika verjetnost je da so hin kondenzatorji v napajalniku.Materialni stroški so majhni sam delo je pa treba plačat, razn če si iz mb piš na zs.