Mondeo MK4 USB - zašteka

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Zdravo.

Rad bi potrditev, če se tudi pri drugih mondeih z vgrajenim USBjem zadeva obnaša po tem postopku.
Med vožnjo poslušam glasbo na USB-ju. Avto zaparkiram in ugasnem. Tudi avtoradio se ugasne. Nato prižgem avtoradio in muzika nadaljuje, kjer sem končal s poslušanjem. Čez 5 minut (tudi čez eno minuto) ko prižgem nazaj avto, se prižge tudi avtoradio in mi na displeju kaže kater komad se vrti (tisti, ki se je nazadnje poslušal), toda vse je tiho (če ne pritisnem gumba naprej se ne zgodi nič ves čas). Moram pritisnit naslednji komad, nato se normalno zavrti naslednji komad in gre naprej.

Če poslušma CD tega problema nimam.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k te beram, pa pogledam u temu o jakliæu..se mi zde, da bi ti lahko šev dol za prevajalca.

jebla te glazba...mene čefurja so v 1 razredu OŠ naučil, da je glasba...

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Se opravičujem. Slovenščina je moja šibka točka (verjetn zato ker je fotr štajerc, mt pa gorenjka). Nkol se nista mogla zment, a so nogavice štumfi al zokni pa tko naprej.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
štunfe, štumpfe, štumfe, zogne, nogavice, čarape...vse to razumem..sam glazba...jaz bi se obesu na prvem mariborskem radarju.

btw
še dobr, da jima je ratal tebe narest, če se nista mogla zment. ne bom niti pomislil, a je bilo načrtovano.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Hvala Dante za tole.
Ampak mislim da je to le za bluetooth. To mi pa deluje brezhibno. Čeprav sem imel na začetku tudi z njim probleme, pa so mi na servisu porihtali. Ker je avto še v garanciji, ne upam nič sam brskati po njem.

Sva pa z vodjo servisa gledala tudi to 'čudno' obnašanje USB ja, pa je pripomnil, da je verjetno tako pri vseh mondeih. Bo pa preveril, ko dobijo kakšnega podobnega na servis in mi sporoči (od tedaj je poteklo že pol leta).

Ker bo počasi čas za menjavo pnevmatik in bi sočasno uredil še ta problemček (s še nekaterimi drugimi), bi rabil informacijo kako se USB obnaša pri drugih.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
to je uradni update s strani forda in ne bi smel delati problemov.sam imam sicer fiesto in po update-u mi usb dela brez podobnih problemov.

glej film: